Δελτία τύπου

Έκθεση / 01.09.2015

Ανοιχτή σε όλα! Η devolo ανοίγει το σύστημα Home Control σε hardware άλλων κατασκευαστών

devolo

Με τις νέες προσθήκες που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της IFA 2015 (4-9 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο) τα νέα στοιχεία που θα συμπληρώσουν το χαρτοφυλάκιο του devolo Home Control, του πιο εύκολου συστήματος έξυπνου σπιτιού που το φτιάχνεις μόνος σου, φτάνουν πλέον τα 20. Με τις νέες αυτές προσθήκες το devolo Home Control θα είναι από τα πιο ευρύτερα και πιο ευέλικτα συστήματα έξυπνου σπιτιού στον κόσμο.

Ήδη από τις αρχές του 2015, το devolo Home Control System έδωσε στους χρήστες του τη δυνατότητα να ενσωματώσουν άνετα και ολοκληρωμένα, προϊόντα από άλλους προμηθευτές πιστοποιημένα με τεχνολογία Z-Wave. Με τον τρόπο αυτό η γερμανική εταιρεία που εδρεύει στο Άαχεν, άνοιξε το σύστημά της σε εκατοντάδες πρόσθετα στοιχεία και σε εκατομμύρια σενάρια.

Για όσους αυτά δεν είναι αρκετά, υπάρχει και άλλη μία είδηση από την devolo στα πλαίσια της IFA που σίγουρα θα εκπλήξει ευχάριστα: Σύντομα το σύστημα Home Control της devolo θα είναι σε θέση να ενσωματώσει υλικό που βασίζεται σε IP, τρίτων κατασκευαστών, όπως για παράδειγμα, hardware που αφορά στον ήχο, υπηρεσίες web ή και άλλες ανεξάρτητες υπηρεσίες, διευρύνοντας έτσι απεριόριστα τις δυνατότητες και τα πιθανά σενάρια. Οι πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια αυτά και πώς θα λειτουργεί αυτή η ένταξη, θα παρουσιαστούν από την devolo καθ’ όλη τη διάρκεια της IFA στο Βερολίνο, στο Hall 3.2, περίπτερο 225.

Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί και η ενσωμάτωση προϊόντων που ταιριάζουν εξαιρετικά στο κατάλληλο οικοσύστημα έξυπνου οικιακού ελέγχου, αλλά αυτή τη στιγμή δεν προσφέρονται απευθείας από την devolo. Ο αριθμός των γνωστών εταιρειών που δημιουργούν ολοκληρωμένα προϊόντα για τέτοια συστήματα αυξάνεται εντωμεταξύ συνεχώς. Μεταξύ αυτών συναντάμε ονόματα όπως η Philips Hue®, Netatmo® και Nest®.
 

  • Απεριόριστος έλεγχος με τα devolo Home Control!
  • Το devolo Home Control ανοίγεται σε κατασκευαστικά στοιχεία που βασίζονται σε IP
  • Απεριόριστες δυνατότητες με το κέντρο ελέγχου my devolo
  • Παρουσίαση στην IFA 2015 - Hall 3.2, Stand 225
  • Υποστήριξη από άλλες εταιρείες (Philipps Hue®, Netatmo®, Nest®)