Δελτία τύπου

ιδιώτες πελάτες / 18.05.2011

devolo dLAN® 500 AV - το ταχύτερο οικιακό δίκτυο μέσα από τη παροχή του οικιακού ρεύματος

devolo
Με τη νέα γενιά dLAN® 500 φέρνει ο κατασκευαστής devolo A.E ένα υψηλών επιδόσεων δίκτυο powerline που με ταχύτητα των 500 Mbps ξεπερνά και τα συνηθισμένα Ethernet δίκτυα. Το dLAN® 500 παρέχει σε κάθε σπίτι συνδέσεις μεταξύ συστημάτων υπολογιστών και πολυμέσα. Είναι ιδανικό για συνδέσεις σύγχρονες όπως VDSL ή ευρυζωνικές τεχνολογίες ADSL σε κάθε δωμάτιο σε κάθε σπίτι. Η devolo εφαρμόζει στη νέα γενιά dLAN® με ίδιες πατέντες την κάλυψη μεγαλύτερων αποστάσεων με μεγάλο όγκο δεδομένων. Η ανάπτυξη του ειδικού Firmware πραγματοποιεί εγγυημένη μεταφορά πολυμέσων IPTV (τηλεόραση μέσα από το διαδίκτυο) της υπηρεσίας T-Home-Entertain της Deutsche Telekom. Συμβατό και conn-x TV

η devolo παρουσιάζει με το dLAN® 500 μια νέα γενιά του πολυβραβευμένου οικιακού δικτύου το πρώτο δίκτυο μέσω ρεύματος πολλαπλά ταχύτερο από το συμβατικό καλωδιακό Ethernet δίκτυο. Οι adapter dLAN®-500 συνδέουν υπολογιστές, πολυμέσα και όλες τις υπόλοιπες ψηφιακές συσκευές στο σπίτι που διαθέτουν δικτυακή σύνδεση. Μέχρι και τέσσερα ταυτόχρονα HDTV-stream μέσα από το dLAN® 500! Έτσι γίνεται το dLAN® 500 ιδανικό για όλες τις υπηρεσίες και προσφορές σε IPTV όπως conn-x TV, T-Home Entertain ή Maxdome. Η νέα σειρά της devolo αποτελεί την ιδανική λύση για δίκτυα υψηλών επιδόσεων για ευρυζωνικές συνδέσεις VDSL, δίκτυα καλωδίου και οπτικής ίνας. Πιστοί στη devolo-φιλοσοφία " αποσυσκευάζω – τοποθετώ -φύγαμε" ισχύει και στη σειρά dLAN®-500. Η σύνδεση είναι ένα παιχνίδι και δεν απαιτείται κανένα είδος εγκατάστασης λογισμικού ή εφαρμογής. Η σύνδεση του δικτύου ασφαλίζεται εύκολα και γρήγορα με 128 Bit AES πατώντας απλά ένα πλήκτρο. Η αυτόματη προτεραιότητα ροής δεδομένων (Quality of Service) εξασφαλίζει αδιάλειπτη μεταφορά περιεχομένου Video και Internet τηλεφωνία και με περισσότερους χρήστες που σερφάρουν ταυτόχρονα στο Internet.

Μεγαλύτερες επιδόσεις και βέλτιστη διαχείριση ενέργειας

Το dLAN® 500 βασίζεται στο διεθνές στάνταρ IEEE-1901 και είναι συμβατό με τους αντίστοιχους Powerline adapter που πληρούν το ίδιο στάνταρ. Επιπλέον κατόρθωσε η επιστημονική ομάδα της devolo με ίδιο σχεδιασμό και ανάπτυξη να αυξήσουν ακόμα περισσότερα τις επιδόσεις: Έτσι γίνονται τα dLAN®-500 σε κλασσική χρήση ακόμα πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους Powerline adapters. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας Dynamic PowerSave χρησιμοποιούνε οι συσκευές λιγότερο απ 0,5 Watt σε λειτουργία αδράνειας. Με τη τεχνολογία αυτή πληρούν οι dLAN®-500 adapter από τώρα τις προδιαγραφές του EuP για το 2013. Η συγκεκριμένη προδιαγραφή της Ευρωπαϊκής ένωσης εφαρμόζεται για μια συνειδητή κατανάλωση ενέργειας και φιλικότητας από τις ηλεκτρικές συσκευές προς το περιβάλλον.

Βελτιωμένες υποστηριζόμενες επιδόσεις στις υπηρεσίες IPTV

ο μεγαλύτερος κατασκευαστής προϊόντων Powerline devolo παρουσιάζει το ιδανικότερο μέσο για εμπειρίες στο online TV. 100% εξασφαλισμένη μεταφορά ήχου και εικόνα μέσα από το Internet. Με την έκδοση Beta-Firmware 5.2 προσφέρει τη βέλτιστη ποιότητα εξασφαλίζοντας σταθερή μεταφορά όγκου δεδομένων από dLAN® 500 AVplus και dLAN® 500 AVmini στις παρεχόμενες υπηρεσίες IPTV μέσα από το dLAN®. H βελτίωση είναι ολοφάνερη όταν πραγματοποιούνται ταυτόχρονα περισσότερα streaming. Η αναβάθμιση του Firmware διατίθεται για όλους δωρεάν από τη σελίδα μας www.devolo.com στα downloads.

Μοντέλα και διαθεσιμότητα

Με το dLAN® 500 AVmini και το dLAN® 500 AVplus άρχισε η διάθεση στην αγορά της σειράς dLAN®-500-Serie. Το AVmini πάντα εντυπωσιακό λόγω του λεπτού σχεδιασμού και το μικρότερο μέγεθος στην αγορά, το AVplus διαθέτει επιπλέον πρίζα παροχής ρεύματος και γίνεται ιδανικό σε χρήση όπου δεν υπάρχουν πολλές πρίζες ρεύματος. Το dLAN® 500 AVmini Starter Kit περιλαμβάνει 2 τεμάχια στη συσκευασία και προσφέρεται με συνιστώμενη λιανική τιμή στα 149,90 Ευρώ. Το Network Kit περιλαμβάνει 3 τεμάχια και προσφέρεται με 199,90 Ευρώ. 1 τεμάχιο διατίθεται στη τιμή των 79,90 Ευρώ. Το dLAN® 500 AVplus είναι επίσης διαθέσιμο σε Starter Kit με 2 τεμάχια στα 169,90 Ευρώ, το Network Kit στα 229,90 Ευρώ και η μονή συσκευασία στα 89,90 Ευρώ.

Όσοι διαθέτουν ήδη dLAN-Adapter της σειράς dLAN®-200 μπορούνε να εντάξουνε και τη σειρά dLAN®-500 στο υπάρχον δίκτυο τους.