Δελτία τύπου

Επιχείρηση / 22.05.2014

devolo dLAN® 650 με range+ Technology: Το εύκολο και γρήγορο οικιακό δίκτυο βραβεύεται πολλαπλά!

devolo

Μια αξιοσημείωτη σειρά από βραβεία και διακρίσεις σε συγκριτικές δοκιμές από μεγάλα ευρωπαϊκά περιοδικά τεχνολογίας επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά την κυρίαρχη θέση της σειράς devolo dLAN® 650 στον τομέα της οικιακής δικτύωσης Powerline. Η devolo είναι η μόνη κατασκευάστρια εταιρεία παγκοσμίως που χρησιμοποιεί την range+ Technology (εν αναμονή πατέντας ευρεσιτεχνίας) με την οποία συνδέονται υπολογιστές, καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα και τεχνολογίες έξυπνων σπιτιών μεταξύ τους αλλά και με το Internet, εύκολα και αποδοτικά. Ταυτόχρονα έχει επιτευχθεί για πρώτη φορά σημαντική αύξηση στο εύρος ζώνης έως και 600 Mbps, αλλά και στο φάσμα λήψης.

devolo range+ Technology για μοναδική απόδοση δικτύου

Το πλεονέκτημα της υψηλής απόδοσης των προσαρμογέων dLAN® 650 πηγάζει από τη χρήση της μοναδικής range+ Technology για την οποία η devolo έχει υποβάλει ήδη αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η τεχνολογία παρέχει μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως 600 Mbps και εξασφαλίζει ότι όλοι οι χώροι θα έχουν το καλύτερο δυνατό εύρος ζώνης που διατίθεται από τη σύνδεση του χρήστη στο Internet, ακόμα και σε μεγάλα σπίτια. Αυτό επιτυγχάνεται πρώτη φορά για την επικοινωνία δεδομένων μέσω Powerline (καλωδίωση ηλεκτρικού ρεύματος) με χρήση και των τριών φυσικών γραμμών του κυκλώματος ενός ηλεκτρικού δικτύου, ενσωματώνοντας και το καλώδιο της γείωσης στην επικοινωνία. Η devolo έχει αναπτύξει ένα σχεδιασμό στο hardware με μία μοναδική στο είδος της σύνδεση για το σκοπό αυτό, η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά στους νέους προσαρμογείς dLAN® 650.

Ανάπτυξη ιδιόκτητων τεχνολογιών αντί χρήσης τεχνολογιών που αντιγράφονται

Η devolo AG διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα Powerline Competency Centers στον κόσμο με πάνω από 90 προγραμματιστές στα κεντρικά γραφεία της στο Άαχεν της Γερμανίας. Η τεχνογνωσία αυτή έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία λύσεων εξαιρετικά υψηλής ενεργειακής απόδοσης αλλά και επιδόσεων που υπερέχουν των τεχνολογικών λύσεων από σχέδια αναφοράς που μπορούν να αντιγραφούν. Μία ενεργή κοινότητα τελικών πελατών και χρηστών της devolo παρέχει συνεχώς στην εταιρεία, λεπτομερή ενημέρωση για τα δίκτυα Powerline που χρησιμοποιούνται στα σπίτια τους. Η συνεχείς αμφίδρομη επικοινωνία οδηγεί σε μοναδικές στο είδος λύσεις που έχουν αναπτυχθεί στην πράξη, όπως είναι και η range+ Technology.

Πολλαπλά βραβευμένη η σειρά dLAN® 650 Powerline οικιακού δικτύου της devolo

Με αρκετά βραβεία και διακρίσεις στο ενεργητικό τους, τα δύο μοντέλα της σειράς dLAN® 650 της devolo έχουν λάβει υψηλούς επαίνους από ευρωπαίους δημοσιογράφους τεχνολογίας, για την εκπληκτική απόδοση των προσαρμογέων σε μικρές αποστάσεις, όπως η επέκταση μιας σύνδεσης στο Internet από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Εντυπωσιακές είναι οι επιδόσεις της τεχνολογίας όμως και σε εφαρμογές σε όλο το σπίτι καθώς και σε μεγάλες αποστάσεις. Γεγονός που επιτρέπει ρυθμίσεις, όπως την εφαρμογή ενός προϊόντος IPTV σε όλο το σπίτι χωρίς τα συμβατικά καλώδια δικτύου ή Wi-Fi. Το ίδιο ισχύει και για τη σύνδεση υπολογιστών, state-of-the-art ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης καθώς και τεχνολογίες έξυπνου σπιτιού.

Δύο προσαρμογείς για καλύτερο οικιακό δίκτυο μέσα από την ηλεκτρική καλωδίωση

Η devolo διαθέτει δύο παραλλαγές του προϊόντος της σειράς dLAN® 650: Το dLAN® 650+ ενσωματώνει μια θύρα Gigabit LAN και είναι ιδανικό για κάθε δωμάτιο που διαθέτει μόνο μία δικτυακή συσκευή, όπως έναν υπολογιστή ή Smart TV. Το dLAN® 650 triple+, από την άλλη, διαθέτει τρεις θύρες Gigabit LAN, ιδανικό για σαλόνι, καθιστικό, για γραφείο στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε δωμάτιο που διαθέτει περισσότερες συσκευές με πρόσβαση στο Internet. Αυτό επιτρέπει την απευθείας σύνδεση πολλαπλών συσκευών όπως για παράδειγμα ένα δέκτη τηλεόρασης, Blu-ray player ή και μία κονσόλα παιχνιδιών.

Απλή εφαρμογή, χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα ρεύματος με αντιπαρασιτικό φίλτρο θορύβων

Οι δύο προσαρμογείς ενσωματώνουν ηλεκτρική πρίζα που τους καθιστά εύκολους στην εγκατάσταση, δεδομένου ότι καμία από τις πρίζες σε ένα δωμάτιο δεν πάει χαμένη, αφού οι τερματικές συσκευές και τα πολύπριζα συνδέονται απευθείας στον προσαρμογέα dLAN®. Το ενσωματωμένο αντιπαρασιτικό φίλτρο θορύβων βελτιστοποιεί περαιτέρω τη μετάδοση δεδομένων στο δίκτυο του σπιτιού, εξαλείφοντας τυχόν παρεμβολές.

Τα devolo dLAN® 650+ και dLAN® 650 triple+ με range+ Technology είναι άμεσα διαθέσιμα. Το Starter Kit για δημιουργία οικιακού δικτύου περιλαμβάνει δύο προσαρμογείς dLAN® 650+ και διατίθεται στα 129.90€ ενώ το πακέτο dLAN® 650 triple+ διατίθεται στα 149.90€. Συμπληρωματικοί προσαρμογείς dLAN® 650+ για επέκταση της υπάρχουσας εγκατάστασης dLAN® Powerline είναι διαθέσιμη στα 69.90€, ενώ οι dLAN® 650 triple+ στα 79.90€. Όλες οι παραπάνω τιμές είναι προτεινόμενες λιανικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.