Δελτία τύπου

Επιχείρηση / 10.06.2015

devolo goes business: Νέα επιχειρησιακή μονάδα της devolo για εμπορικές εφαρμογές

devolo

Η devolo AG εστιάζει στην αναπτυσσόμενη αγορά για επαγγελματικές λύσεις powerline με μια χωριστή πλέον επιχειρησιακή μονάδα. Πέρα από τις τρέχουσες τάσεις όπως τα retrofits ή το industry 4.0 που οδηγούν στην ανάπτυξη- πολλές επιχειρήσεις απαιτούν περιεκτική δικτύωση όλων των τομέων τόσο ενσύρματα, όσο και ασύρματα. Η νέα μονάδα, που ονομάζεται devolo Business Solutions, τοποθετεί τα προϊόντα της ως την βέλτιστη προσθήκη ή επέκταση των υφιστάμενων δικτύων. Το dLAN® Professional διαθέτει όλα τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά, από το VLAN μέχρι και τη διαχείριση δικτύων εξ αποστάσεως, που θα ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικούς επαγγελματίες χρήστες.

Business Class από τον πρωτοπόρο στο Powerline

Η devolo AG στοχεύει με τη νέα επιχειρησιακή μονάδα Business Solutions, τόσο στην αυξανόμενη ζήτηση για ευέλικτες λύσεις δικτύωσης, όσο και στην επαγγελματική χρήση των προϊόντων της. Για να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα για επαγγελματίες χρήστες, η devolo χρόνια τώρα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τους εμπορικούς πελάτες-συνεργάτες της, ενώ διαθέτει από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, δώδεκα χρόνια μετά, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες ανάπτυξης προϊόντων τεχνολογίας Powerline σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας μοναδικές λύσεις που είναι ιδανικές για την ευέλικτη επέκταση αλλά και συμπλήρωση υφιστάμενων δικτύων.

Ευρεία εφαρμογή από τον δημόσιο τομέα μέχρι και τη βιομηχανία

Η τεχνολογία powerline dLAN® παρέχει πολλά πλεονεκτήματα στην οικονομικά αποδοτική δικτύωση, έτσι ώστε η τεχνολογία της να βρίσκει τέλεια εφαρμογή σε εργασιακά περιβάλλοντα και σε τομείς παραγωγής, σε δημόσιες υπηρεσίες αλλά και υπηρεσίες εστίασης. Ταυτόχρονα, όμως μπορούν να πραγματοποιηθούν με οικονομικά αποδοτικό τρόπο, ακόμα και μεγαλύτερα δίκτυα, όπως για παράδειγμα στη βιομηχανία. Στα πλαίσια των εφαρμογών που έχουν πραγματοποιηθεί ήδη, η devolo Business Solutions έχει να παρουσιάσει πολύ έργο με επιτυχημένες εφαρμογές των προϊόντων της. Ενδιαφέροντα παραδείγματα θα βρείτε στο www.devolo.com/gr/dLAN®-Professional/Applications

Σύνδεση με Powerline και WiFi

Η devolo Business Solutions αντιπροσωπεύει την ευφυή διασύνδεση της τεχνολογίας Powerline με το WiFi που παρέχουν τόσο ασύρματες όσο και ενσύρματες υπηρεσίες δικτύωσης σε όλη την επιχείρηση. Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που μπορούν να συνδυαστούν ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και να παρέχουν μια προσαρμοσμένη λύση. Η τεχνολογία Powerline, εγγυάται γρήγορη, ασφαλή και σταθερή μετάδοση δεδομένων, που επιτρέπει επίσης τον καθορισμό προτεραιοτήτων στα δεδομένα μέσω Quality Of Service. Από την άλλη, το WiFi παρέχει πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο για όλες τις φορητές συσκευές σε μία επιχείρηση. Επομένως, ο συνδυασμός Powerline και WiFi είναι τέλειος για να παράσχει περιεκτική εταιρική δικτύωση.

Θέματα όπως «Industry 4.0» και«Retrofit» ως κινητήρια δύναμη

Βασικά θέματα όπως το Industry 4.0 και το Retrofit καθορίζουν αυτήν την περίοδο την αγορά ITC. Και οι δύο περιπτώσεις βασίζονται στην περιεκτική δικτύωση βιομηχανίας και εμπορίου. Με τα Business Solutions προϊόντα της, η devolo παρέχει τη βέλτιστη προσθήκη και επέκταση των υφιστάμενων δικτύων για να παρέχει πρόσβαση τόσο στο Internet όσο και στο Intranet μιας επιχείρησης, προωθώντας ταυτόχρονα και την ψηφιοποίηση.

Οι επαγγελματικές λειτουργίες στο επίκεντρο

Η devolo Business Solutions προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Powerline για χρήση σε επαγγελματικά περιβάλλοντα. Τα προϊόντα αυτά διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα εξοπλισμού που θα περίμεναν οι διαχειριστές δικτύων. Η διαχείριση ενός επαγγελματικού δικτύου γίνεται ακόμη πιο εύκολη με το λογισμικό dLAN® AVpro manager. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά απόδοσης όπως το SSID ή το VLAN εξασφαλίζουν επίσης τη δυνατότητα χρήσης σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Στα κλασικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Powerline, συγκαταλέγονται επίσης το γρήγορο και οικονομικά αποδοτικό integration, που δεν απαιτεί προϋποθέσεις.

Διανομή μέσω δικτύου εμπόρων και προμηθευτών συστημάτων

Τα προϊόντα devolo Business Solutions διατίθενται μέσω των εκπαιδευμένων εμπόρων-συνεργατών της devolo αλλά και από προμηθευτές συστημάτων. Για τη βέλτιστη υποστήριξη των πελατών της, η devolo παρέχει στους μεταπωλητές της ένα σημαντικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης, καθώς επίσης και ευρύ ενημερωτικό υλικό για την υποστήριξη των πωλήσεων. «Τα επαγγελματικά προϊόντα έχουν παίξει έναν σημαντικότατο ρόλο, για την devolo AG από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα» σημειώνει ο Heiko Harbers, CEO της devolo AG. «Με τη δημιουργία μιας χωριστής επιχειρησιακής μονάδας για τα προϊόντα αυτά, εστιάζουμε ακόμα περισσότερο σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο τομέα, που μας επιτρέπει να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας. Το δυνατό μας σημείο βρίσκεται στη διασύνδεση της τεχνολογίας Powerline και του WiFi. Σημαντικοί συνεργάτες για τη βέλτιστη ολοκλήρωση παραμένουν για την devolo οι πιστοποιημένοι έμποροι και συνεργάτες της».