Δελτία τύπου

Έκθεση / 03.09.2015

devolo Home Control για όλους! Δωρεάν demo έκδοση με εκτενή δοκιμή του συστήματος Smart Home. Επιτυχής έλεγχος ασφάλειας!

devolo

Παρά το γεγονός ότι το devolo Home Control με το ασύρματο πρότυπο Z-Wave και το άνοιγμα του σε στοιχεία που βασίζονται σε IP παρέχει ήδη μέγιστη διαφάνεια και ασφάλεια για το μέλλον, η απόφαση για την εφαρμογή ενός τέτοιου συστήματος, παραμένει δύσκολη. Μην ξεχνάμε ότι εφαρμόζοντας μία λύση έξυπνου σπιτιού, θα πρέπει, αφού αυτή εγκατασταθεί επιτυχώς, να δουλεύει απρόσκοπτα για πολλά χρόνια και να είναι ευέλικτη σε μελλοντικές αναβαθμίσεις. Η devolo προκειμένου να βοηθήσει τους δυνητικούς πελάτες της να πάρουν τη σωστή απόφαση όσο πιο εύκολα γίνεται, προσφέρει στα πλαίσια της IFA στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.devolo.de/home-control/ μία θαυμάσια ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη λειτουργία του devolo Home Control καθώς και της επιφάνειας χρήσης του συστήματος, εντελώς δωρεάν.

Στην ιστοσελίδα, θα παρουσιάζεται ένα εικονικό σύστημα devolo Home Control με πολλά στοιχεία, καθώς και ορισμένους προκαθορισμένους κανόνες, ομαδοποιήσεις και σενάρια. Όσοι ενδιαφέρονται για το home control, μπορούν έτσι να έχουν πληροφορίες από πρώτο χέρι, αλλά και μία άμεση εντύπωση της πρακτικής εφαρμογής του devolo Home Control και του my devolo App. Η εφαρμογή my devolo, λειτουργεί ως κέντρο για τον έλεγχο του σπιτιού και συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες κατά τρόπο σαφή και εύκολα κατανοητό από το χρήστη. Επίσης μπορεί να προκαθοριστεί και ο προγραμματισμός στοιχείων που απαρτίζουν το σύστημα έξυπνου σπιτιού. Όσοι λοιπόν εξακολουθούν να είναι αναποφάσιστοι για την επιλογή συστήματος Smart Home που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες, θα πρέπει να επισκεφθούν μετά την IFA 2015, την ιστοσελίδα www.devolo.de/home-control/ και να ελέγξουν δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα της λύσης devolo Home Control.

Ο γερμανικός, ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών ασφάλειας, AV-Test δοκίμασε ήδη το devolo Home Control και του απένειμε τον τίτλο του «Good Safety». Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην επικοινωνία που βασίζεται σε IP του προγράμματος περιήγησης, της εφαρμογής και τη σύνδεση του με το cloud.
 

  • Η δοκιμαστική έκδοση devolo Home Control διατίθεται εντελώς δωρεάν
  • Demo σελίδα για το devolo Home Control www.devolo.de/home-control/ μετά την IFA
  • Παρουσίαση σε επισκέπτες, συνεργάτες, δημοσιογράφους στο devolo Stand 225 Hall 3.2
  • Διαισθητική επιφάνεια χρήσης σε προεπισκόπηση, ακόμη και χωρίς Hardware
  • Μέγιστη διαφάνεια για όλους όσους ενδιαφέρονται για το devolo Home Control
  • Επιτυχείς δοκιμές ασφάλειας