Δελτία τύπου

ιδιώτες πελάτες / 08.08.2013

Ελέγξτε το σπίτι σας από παντού: Το λογισμικό dLAN® LiveCam της devolo τώρα και για Mac OS X

devolo
Το λογισμικό dLAN® LiveCam της devolo διατίθεται πλέον εντελώς δωρεάν προς download, εκτός από το iOS και στην έκδοση Mac OS X, του λειτουργικού συστήματος της Apple για desktop και notebooks. Με την αναβάθμιση αυτή, δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά στη λειτουργικότητα της κάμερας Powerline LiveCam της devolo αφού με το dLAN® LiveCam έχει κανείς πάντα το σπίτι υπό τον έλεγχό του. Είτε πρόκειται για την παρακολούθηση της ιδιοκτησίας του, ή για τα κατοικίδια ζώα του, ή ακόμη και ως εσωτερική επέκταση του οπτικού σήματος από κάμερες για μωρά (Babyphones) η dLAN® LiveCam βρίσκει πολλές εφαρμογές. Η ροή βίντεο της LiveCam μπορεί να ληφθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο, τόσο στο χώρο εργασίας, όσο και στις διακοπές, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι η πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ίδια άνεση, μεγαλύτερη ευελιξία

Ένας γρήγορος έλεγχος των e-mail και να δούμε και αν όλα είναι υπό έλεγχο στο σπίτι. Εύκολα, με το νέο λογισμικό LiveCam για υπολογιστές Apple, μεταξύ αυτών MacBook, iMac και άλλες παρόμοιες συσκευές, που τους δίνει πλέον τη δυνατότητα της άριστης συνεργασία με την dLAN® LiveCam της devolo. Η εύκολη στη χρήση εφαρμογή, απεικονίζει Livestream της κάμερας και δίνει τη δυνατότητα ελέγχου της κάμερας και των λειτουργιών της, όπως για παράδειγμα fine-tuning στην ποιότητα της εικόνας. Μεταξύ των εκδόσεων του λειτουργικού συστήματος που υποστηρίζονται, είναι το Mac OS X 10.7 και 10.8. Το λογισμικό dLAN® LiveCam είναι άμεσα διαθέσιμο, εντελώς δωρεάν προς download, μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.devolo.com. Να σημειώσουμε ότι οι υπόλοιπες εκδόσεις της εφαρμογής (για iOS και Android καθώς και για Windows και Linux) μπορούν να χρησιμοποιούνται παράλληλα.

Εγκατάσταση της κάμερας σε λιγότερο από 5 λεπτά

Η κάμερα μπορεί να εγκατασταθεί σε 5 μόλις λεπτά, αφού μέσω της γραμμής ηλεκτρικού ρεύματος (Powerline) δεν απαιτείται πλέον πολύπλοκη καλωδίωση. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος γίνεται αυτόματα το καλώδιο βίντεο.

Μικρή βιντεοκάμερα με μεγάλες δυνατότητες

Το λευκό, συμπαγές περίβλημα της dLAN® LiveCam επιτρέπει τη διακριτική τοποθέτηση της σε οποιοδήποτε σημείο μέσα στο σπίτι. Το καλώδιο τροφοδοσίας χρησιμεύει τόσο για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος όσο και για τη μεταφορά βίντεο, ενώ το άνετο μήκος των 2,5 μέτρων είναι αρκετό για να καλύψει και μακρινές αποστάσεις τοποθέτησης μέσα στο σπίτι. Η περιστρεφόμενη (κάθετα και οριζόντια) κεφαλή της κάμερας επιτρέπει την προσαρμογή της σε οποιαδήποτε περιοχή υποδοχής. Δώδεκα ισχυρά υπέρυθρα LED παρέχουν καλή ποιότητα εικόνας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μέχρι και στο σκοτάδι.Το παρόν δελτίο τύπου, καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα προϊόντα της θα βρείτε στη σελίδα της εταιρείας στο www.devolo.gr, ενώ βίντεο που αφορά στο dLAN® διατίθεται στο YouTube στη διεύθυνση www.youtube.com/devolo