Δελτία τύπου

ιδιώτες πελάτες / 01.11.2010

Ενημερωτικό δελτίο dLAN® 200 AV Wireless N

devolo
Μία λύση για όλες τις ανάγκες! Προσαρμογέας Powerline με ενσωματωμένο WLAN Access Point και τρεις θύρες LAN

Μήπως ψάχνουν οι πελάτες σας για μία λύση η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του WLAN και του dLAN; Τότε έχουμε ακριβώς την σωστή απάντηση για εσάς - το νέο dLAN® 200 AV Wireless N. Με αυτή τη λύση θα κερδίσετε τους πελάτες σας!

Πολλοί πελάτες θέλουν να συνδέσουν τις συσκευές δικτύου τους στο Διαδίκτυο, για να χρησιμοποιήσουν το νέο περιεχόμενο πολυμέσων, όπως δείχνουν οι τρέχουσες έρευνες αγοράς. Στις περισσότερες όμως περιπτώσεις, το router βρίσκεται σε ένα άλλο δωμάτιο.

Με το dLAN® 200 AV Wireless N έχετε την τέλεια λύση. Το νέο μας προϊόν συνδυάζει Powerline, WLAN και LAN αρμονικά σε μία μόνο συσκευή. Κι έτσι μπορείτε πολύ εύκολα να συνδέσετε στο Διαδίκτυο κονσόλες παιχνιδιών, τηλεοράσεις με Internet-TV, συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray, φορητούς υπολογιστές και smartphones - είτε μέσω WLAN είτε με το κλασσικό καλώδιο δικτύου.

Έτσι γίνεται ευκολότερη όσο ποτέ άλλοτε η δημιουργία ενός οικιακού δικτύου που περιλαμβάνει το καθιστικό και τον χώρο εργασίας σας. Χάρη στις δύο ενσωματωμένες κεραίες, το dLAN® 200 AV Wireless N προσφέρει άριστη λήψη σήματος WLAN ακριβώς εκεί που χρειάζεστε. Τα εμπόδια που καθιστούσαν προβληματική τη λήψη σήματος, όπως τοίχοι ή δάπεδα μεγάλου πάχους, ανήκουν πλέον για πάντα στο παρελθόν. Οι τρεις ενσωματωμένες θύρες LAN εγγυώνται επίσης τη σύνδεση έως και τριών συσκευών που έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο.

Όπως και σε όλα τα προϊόντα dLAN®, προσφέρουμε και εδώ στους πελάτες μας τριετή εγγύηση.

Εξασφαλίστε τώρα το νέο μας μοντέλο για τον κατάλογο προϊόντων σας - και αυξήστε τον τζίρο σας!