Δελτία τύπου

επαγγελματικούς πελάτες, ιδιώτες πελάτες / 02.11.2020

Η devolo συμμετέχει στο φετινό phygital συνέδριο τεχνολογίας INFOCOM 2020

Η devolo συμμετέχει στο φετινό phygital συνέδριο τεχνολογίας INFOCOM 2020

H devolo, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των powerline, σας προσκαλεί στο 22ο συνέδριο INFOCOM WORLD CONFERENCE 2020, το οποίο θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Νοεμβρίου 2020. Το φετινό συνέδριο θα είναι διαφορετικό καθώς πρόκειται για ένα phygital event με φυσική παρουσία των ομιλητών και digital συμμετοχή των επισκεπτών. Με νέες προτάσεις που στόχο έχουν να κάνουν το σπίτι σας «γρήγορο» και ασφαλές, η devolo δίνει σε όλους τους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να μάθουν, πώς μπορούν να έχουν παντού ασύρματο και ενσύρματο Internet υψηλής ταχύτητας και ποιότητας!

Transforming Greece: The 5G and Fiber Enablers – The Future is Now!

Η devolo θα παρουσιάσει στα πλαίσια του συνεδρίου «μαγικές» λύσεις με άξονα τα νέα, next generation προϊόντα της. Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν τα powerline devolo Magic 2 WiFi next καθώς και οι δυνατότητες ανάπτυξης προσωποποιημένων λύσεων για παρόχους τηλεπικοινωνιών. Συντονιστείτε όλοι την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 12:00 για να παρακολουθήσετε τα ενδιαφέροντα νέα που θα μοιραστεί η Μαρία Καπελάκη, Country Manager της devolo για Ελλάδα και Κύπρο.

Το συνέδριο INFOCOM 2020, που διοργανώνεται για 22η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, αποτελεί θεσμό για τον κλάδο της τεχνολογίας. Πρόκειται για το ετήσιο ραντεβού των στελεχών της ψηφιακής αγοράς, αλλά και όσων χρησιμοποιούν τα εξειδικευμένα εργαλεία και τις υπηρεσίες, προκειμένου να υλοποιήσουν τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό. Η ψηφιακή ανάπτυξη, τα νέα δίκτυα 5G και η ραγδαία αύξηση της τηλεργασίας μετασχηματίζουν πλέον όλους τους κλάδους της οικονομίας και αυτός ο καθολικός μετασχηματισμός, θα αποτελέσει και τον κεντρικό άξονα πάνω στον οποίο θα κινηθεί το 22ο Infocom World 2020, ο τίτλος του οποίου είναι «Transforming Greece: The 5G and Fiber Enablers – The Future is Now!».

Το συνέδριο μπορεί να το παρακολουθήσει το κοινό online σε μορφή live streaming και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Infocom World ώστε να δηλώσετε συμμετοχή στο συνέδριο αλλά και να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.