Δελτία τύπου

ιδιώτες πελάτες / 17.07.2014

Η devolo φέρνει ιδιαίτερα μεγάλη εμβέλεια και στην κατηγορία των 500 Mbit/s με τον dLAN® 550 duo+ με range+ Technology

devolo
Η devolo φέρνει με το dLAN® 550+, τη βραβευμένη range+ Technology και στην κατηγορία των 500 Mbit/s. Για το καλύτερο οικιακό δίκτυο σε όλο το σπίτι, η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί και τη γείωση της γραμμής ηλεκτρικού ρεύματος, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο υψηλότερη απόδοση και μεγαλύτερη εμβέλεια. Επιπλέον ο προσαρμογέας dLAN® διαθέτει δύο θύρες LAN καθώς και ενσωματωμένη πρίζα. Υπολογιστές, συσκευές διαδικτυακής ψυχαγωγίας καθώς και έξυπνες οικιακές συσκευές μπορούν να συνδέονται άμεσα, αξιοποιώντας έτσι όλες τις υποδοχές ρεύματος που διατίθενται στο χώρο.

Γρήγορο Internet σε όλους τους χώρους του σπιτιού

Άμεσα μπορούμε πλέον να έχουμε Internet στο σπίτι όπου πραγματικά το χρειαζόμαστε: Με το dLAN® Powerline η οικιακή δικτύωση είναι μία απλή υπόθεση. Το dLAN® 550+ μας δίνει πρόσβαση στο Internet από κάθε πρίζα του σπιτιού μας. Είναι η ιδανική λύση για τη νέα γενιά ευρυζωνικής πρόσβασης στο Ιnternet, για μετάδοση IPTV καθώς και Voice over IP.

Εύκολη εγκατάσταση χωρίς υπολογιστή

Για την εγκατάσταση του dLAN® Powerline δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις ούτε καν υπολογιστής. Ο ένας προσαρμογέας συνδέεται απλά στο router και στη συνέχεια οι υπόλοιποι προσαρμογείς δημιουργούν τη σύνδεση στις συσκευές που μπορούν να συνδεθούν στο Internet, στους χώρους που θέλουμε. Η γρήγορη, σταθερή και σίγουρη σύνδεση υφίσταται άμεσα με την τοποθέτηση των προσαρμογέων και πατώντας τον ειδικό διακόπτη (πάνω στον προσαρμογέα). Για την προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο οικιακό δίκτυο, φροντίζει η ασφαλής κωδικοποίηση.

devolo range+ Technology για υψηλότερη απόδοση και μεγαλύτερη εμβέλεια

Η devolo έχει εξοπλίσει τον προσαρμογέα dLAN® 550 duo+ με την πολυβραβευμένη range+ Technology. Μέχρι τώρα οι προσαρμογείς Powerline μετέφεραν τα δεδομένα μέσω της φάσης και του ουδέτερου. Με την range+Technology χρησιμοποιείται πλέον και η γείωση για την επικοινωνία δεδομένων. Μία κατοχυρωμένη από την devolo διαδικασία σύνδεσης, φροντίζει για επιπλέον απόδοση, αφού αυξάνεται ταυτόχρονα σημαντικά και η εμβέλεια. Έτσι όλοι οι χώροι του σπιτιού εξοπλίζονται με σύνδεση Internet άριστης ποιότητας.

dLAN® 550 duo+ με δύο υποδοχές LAN και ενσωματωμένη πρίζα

O προσαρμογέας dLAN® 550 duo+ διαθέτει δύο υποδοχές LAN, έτσι ώστε να μπορούν να συνδεθούν απευθείας δύο συσκευές πάνω στον προσαρμογέα χωρίς να απαιτείται η χρήση ενός switch. Χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα που διαθέτει ο προσαρμογέας, δε χάνεται καμία πρίζα ρεύματος στο χώρο του χρήστη. Ο προσαρμογέας διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο φίλτρο δικτύου, που βελτιώνει περαιτέρω τη μεταφορά δεδομένων, καθώς και σύστημα προστασίας παιδιών.

Ο devolo dLAN® 550 duo+ διατίθεται ήδη στην αγορά, είτε ως μεμονωμένος προσαρμογέας, είτε ως Starter Kit (περιέχει δύο προσαρμογείς), καθώς επίσης και ως Network Kit (3 προσαρμογείς). Το Starter Kit κοστίζει 79,90 ευρώ, το Network Kit 119,90 ευρώ, ενώ κάθε επιπλέον προσαρμογέας για την επέκταση του οικιακού δικτύου διατίθεται προς 44,90 ευρώ.