Δελτία τύπου

Επιχείρηση / 22.05.2014

Η devolo ιδρύει θυγατρική στην Ισπανία συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία των οικιακών δικτύων Powerline

devolo

Με δική της θυγατρική στην Ισπανία επεκτείνει η devolo AG τις δραστηριότητές της στην περιοχή, στον τομέα του μάρκετινγκ και των πωλήσεων. Η έμπειρη ομάδα πωλήσεων με επικεφαλή το διευθυντή Lucio Lascaray καθώς και τους Key Account Managers, Frank Freixinet και Guillermo Marín στοχεύει να επεκτείνει περαιτέρω την ηγετική θέση της devolo στην κατηγορία των οικιακών δικτύων Powerline, ενώ θα εδραιώσει στην αγορά τη νέα επερχόμενη σειρά προϊόντων οικιακού αυτοματισμού devolo Home Control. Η νέα εταιρεία devolo Spain S.L., ιδρύθηκε την 1η Απριλίου 2014, έχει έδρα στη Βαρκελώνη και περιλαμβάνει επίσης τεχνική υποστήριξη.

Σε ανάπτυξη η ισπανική αγορά προϊόντων οικιακής δικτύωσης

Οι πωλήσεις των προϊόντων devolo dLAN® Powerline στην Ισπανία παρουσίασαν ιδιαίτερα θετικές τάσεις με αύξηση της τάξεως του 60% το προηγούμενο οικονομικό έτος. Η νέα στρατηγική της devolo Spain S.L. προσβλέπει σε μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά, αλλά και στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων με τους υπάρχοντες συνεργάτες της. «Η ισπανική αγορά οικιακών προϊόντων δικτύωσης παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη» σημειώνει ο Heiko Harbers, διευθύνων σύμβουλος της devolo AG. «Με την ίδρυση θυγατρικής στην Ισπανία στοχεύουμε με δική μας ομάδα να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις πωλήσεις, την τεχνική υποστήριξη και τα ήδη εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα που ξεπερνούν σε μερίδιο αγοράς το 50%».

Η νέα σειρά προϊόντων dLAN® και τα devolo Home Control ως κινητήριες δυνάμεις

Η στρατηγική ανάπτυξης για την ισπανική αγορά βασίζεται σε δύο κεντρικούς πυλώνες: Ο πρώτος πυλώνας αφορά στη συνεχή επέκταση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων dLAN® Powerline. Μετά την επιτυχημένη διάθεση της σειράς dLAN® 650 θα παρουσιαστούν προς το τέλος του έτους τα πρώτα προϊόντα της γενιάς dLAN® 1000. Ο δεύτερος πυλώνας αφορά στην εισαγωγή των προϊόντων devolo Home Control στην ισπανική αγορά. Ουσιαστικά πρόκειται για λύσεις οικιακού αυτοματισμού που μπορούν να εγκατασταθούν από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες των σπιτιών. Πρόκειται μάλιστα για μία αγορά προϊόντων με μεγάλη ζήτηση.

Η έμπειρη ομάδα πωλήσεων θα φέρει περαιτέρω ανάπτυξη

Η θυγατρική της devolo στην Ισπανία ξεκινά με ένα επιτυχημένο τμήμα πωλήσεων που αποτελείται από το διευθυντή πωλήσεων Lucio Lascaray, που έχει εργαστεί με επιτυχία σε μεγάλες και καταξιωμένες εταιρείες στην Ισπανική αγορά όπως η Panda Security SL (πρώην Panda Software) που ειδικεύεται σε λύσεις antivirus, αλλά και στην Γερμανική Magix AG τα κεντρικά της οποίας εδρεύουν στο Βερολίνο. Στο πλευρό του βρίσκεται ο Frank Freixinet που διαθέτει 24 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των πωλήσεων προϊόντων πληροφορικής, σε αλυσίδες λιανικής όπως η Fnac και το MediaMarkt καθώς στην εταιρεία κατασκευής software UbiSoft. Μέσα από την επαγγελματική του πορεία σε διάφορες εταιρείες λιανικών πωλήσεων ο Freixinet έχει συλλέξει μεγάλη εμπειρία σε προϊόντα dLAN® Powerline. Η θυγατρική της devolo στην Ισπανία, θα υποστηρίζεται επίσης και από τον Guillermo Marín, ένα στέλεχος πωλήσεων με εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής και των καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων, με επαγγελματικούς σταθμούς σε Apple, Intel και Samsung.

Η devolo Spain S.L. ιδρύθηκε την 1η Απριλίου 2014. Μία ομάδα από έμπειρους ειδικούς στον τομέα της τεχνολογίας και της πληροφορικής, θα παρέχει στους πελάτες της devolo στην Ισπανία, την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα τρέχοντα προϊόντα της, καθώς και το παρόν δελτίο τύπου θα βρείτε στη σελίδα της εταιρείας στο www.devolo.gr

Σχετικά με την devolo AG

Η devolo AG, είναι μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες που δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων powerline. Ο πυρήνας των προϊόντων της εταιρείας, στηρίζεται στην τεχνολογία dLAN®, που εκμεταλλεύεται την υφιστάμενη καλωδίωση, όπως είναι αυτή της ηλεκτρικής ενέργειας για τη δημιουργία ευέλικτων δικτύων μεταφοράς δεδομένων. Οι λύσεις Powerline, χρησιμοποιούνται τόσο σε οικιακούς όσο και σε χώρους επιχειρήσεων. Η devolo επενδύει τους πόρους της στην έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και στη βελτίωση της τεχνολογίας dLAN® μέσα από δικές της πατενταρισμένες λύσεις. Από το 2009, κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως, μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων, στην αγορά των λύσεων Powerline. Επιπλέον κατέχει πολλές διακρίσεις και βραβεία από δοκιμές στις οποίες έχουν λάβει μέρος τα είκοσι και πλέον εκατομμύρια προϊόντα που έχει διαθέσει ήδη με επιτυχία στην αγορά μέχρι σήμερα. Με συνεχείς δράσεις, η devolo στέκεται με υπευθυνότητα δίπλα στους πελάτες, στους συνεργάτες και στο περιβάλλον.