Δελτία τύπου

Έκθεση / 07.02.2013

Η devolo παρουσιάζει στην TV Connect 2013 νέες λύσεις OEM με τεχνολογία WiFi Move και προϊόντα Hybrid-TV

devolo

H devolo συμμετέχει στην έκθεση TV Connect 2013 που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο στο Λονδίνο, παρουσιάζοντας την γκάμα των ΟΕΜ προϊόντων της για Internet Service Providers, παροχείς τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και καλωδιακής τηλεόρασης. Την τιμητική της θα έχει η νεόκοπη τεχνολογία WiFi Move που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά, η οποία επιτυγχάνει ολοκληρωμένη ασύρματη δικτύωση σε όλο το σπίτι, με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο δεύτερος άξονας στον οποίο θα δοθεί βάρος κατά τη διάρκεια της έκθεσης, αποτελεί η υβριδική τηλεόραση. Με το νέο SAT> IP-enabled dLAN® TV SAT Multituner επεκτείνεται περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της devolo, ενώ για πρώτη φορά μπορούν πλέον εκτός από τα set-top boxes, να παρέχουν πρόσβαση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μέσω του Αpp και οι φορητές συσκευές.

Η τεχνολογία devolo WiFi Move εγγυάται καλύτερη ασύρματη λήψη σε όλο το σπίτι

Η τεχνολογία WiFi Move που έχει αναπτύξει η devolo είναι μοναδική για την βέλτιστη δυνατή κάλυψη ασύρματης σύνδεσης σε όλο το σπίτι. Πολλαπλά ultra-compact Powerline-based Wi-Fi access points, «χτίζουν» ένα ασύρματο δίκτυο σε όλο το σπίτι, πάνω στο οποίο συνδέονται αυτόματα όλες οι ασύρματες συσκευές, όπως τα smartphones, tablets και notebooks. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομούνται οι δικτυακοί πόροι UMTS, ενώ εγγυάται υψηλό εύρος ζώνης για όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες. Το WPS Clone Mode φροντίζει για μια ιδιαίτερα εύκολη στη χρήση εγκατάσταση, αφού με το πάτημα ενός κουμπιού, μεταφέρονται άμεσα δεδομένα, όπως SSID και κωδικοί πρόσβασης, από τον WLAN-Router σε όλους τους προσαρμογείς dLAN® WiFi.

Τα OEM μοντέλα PLC 500WiFi και PLC 500wireless+ υποστηρίζουν την τεχνολογία WiFi Move και WPS Clone Mode

Δύο νέα μοντέλα OEM της devolo υποστηρίζουν την τεχνολογία WiFi Move καθώς και το WPS Clone Mode. Το PLC 500WiFi έχει σχεδιαστεί ως ένα χαμηλού κόστους WLAN Access Point, που υποστηρίζει το πρότυπο WLAN-N, ενώ προσφέρει και δικτυακή σύνδεση σε ενσύρματες συσκευές. Το PLC 500wireless+ αποτελεί μία κεντρική μονάδα δικτύωσης για το σπίτι και παρέχει τρεις θύρες Ethernet καθώς και WLAN-N με ενσωματωμένη κεραία σε διαμόρφωση MIMO. Ο προσαρμογέας διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη πρίζα ρεύματος με φίλτρο, που επιτρέπει την απευθείας σύνδεση τερματικών συσκευών ή τη σύνδεση πολύπριζου.

Διευρυμένο χαρτοφυλάκιο Hybrid-TV: dLAN® TV SAT Multituner με υποστήριξη SAT>IP

Η γκάμα των ΟΕΜ προϊόντων της devolo παρέχει σε Internet Service Providers και παροχείς τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και καλωδιακής τηλεόρασης μία αποδοτική υλοποίηση των υβριδικών λύσεων τηλεόρασης. Έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και οι υπηρεσίες IPTV με VOD και σε περιοχές με χαμηλή ανάπτυξη του δικτύου. Με το dLAN® TV SAT Multituner επεκτείνεται περαιτέρω η γκάμα προϊόντων Hybrid-TV με την προσθήκη ενός SAT>IP-enabled DVB-S2 Dual-Tuner. Αυτό επιτρέπει στους τελικούς χρήστες να λαμβάνουν ταυτόχρονα δύο διαφορετικά τηλεοπτικά σήματα, ή εναλλακτικά να παρακολουθούν ένα live και να καταγράφουν ένα δεύτερο πρόγραμμα. Αν δεν επαρκεί αυτό, μπορεί να προστεθεί ένα ακόμη Multi-tuner, για λήψη έως και τεσσάρων καναλιών ταυτόχρονα.

Εμπειρία mobile TV για smartphones, tablets και notebooks μέσω App

H φορητότητα είναι μία νέα τάση στη λήψη τηλεοπτικού σήματος. Με την υποστήριξη του προτύπου SAT>IP μπορεί κανείς πλέον, εκτός από το να παρακολουθήσει ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα μέσω ενός πιστοποιημένου Set top-Box όπως είναι το dLAN® SAT to IP-Receiver, να κάνει και live streaming σε φορητές συσκευές, όπως για παράδειγμα σε smartphone ή tablet. Για το σκοπό αυτό διατίθεται στους τελικούς πελάτες ένα δωρεάν App για Android και iOS.

Πλήρης υποστήριξη του πρωτοκόλλου TR069 για συντήρηση εξ αποστάσεως

Με την ολοκληρωμένη υποστήριξη του πρωτοκόλλου TR069, η devolo καταφέρνει να μειώσει στο ελάχιστο τη συντήρηση που αφορά στα προϊόντα OEM. Οι Internet Service Providers μπορούν μέσω του TR069 να κάνουν μια ολοκληρωμένη και εξ αποστάσεως ανάλυση σφάλματος που μπορεί να φτάσει μέχρι και στους προσαρμογείς PLC. Επιπλέον, ελέγχονται κεντρικά οι αναβαθμίσεις του firmware, προκειμένου να ενημερώνονται οι πελάτες με ήδη εγκατεστημένους προσαρμογείς powerline, με τις νέες λειτουργίες και υπηρεσίες που διατίθενται.

Η devolo θα χαρεί για μια επίσκεψη στο περίπτερό της στην TV Connect 2013 στο Λονδίνο (19-21 Μαρτίου 2013) που θα βρίσκεται στο Gallery Level της αίθουσας Olympia National Hall, Stand G2. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα της devolo, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους Jörg Baumann, Director Sales Project Business ή τον Sven Pohl, Key Account Manager Operator / OEM. Για συναντήσεις με εκπροσώπους, επικοινωνήστε απευθείας με τους παραπάνω, στα e-mail joerg.baumann@devolo.com και sven.pohl@devolo.com

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα προϊόντα της θα βρείτε στην σελίδα της εταιρείας στο www.devolo.gr, αλλά και στο ενημερωτικό video που θα βρείτε στο YouTube στη διεύθυνση www.youtube.com/devolo.