Δελτία τύπου

ιδιώτες πελάτες / 31.08.2017

Η «επίσημη αγαπημένη» ξεκινάει το Eurobasket: Απολαύστε τη με devolo!

devolo
Το Eurobasket 2017 ξεκινάει και μαζί ξεκινάει και η εθνική μας ομάδα την προσπάθεια κατάκτησής του. Από τις 31 Αυγούστου έως και τις 17 Σεπτεμβρίου, θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε πολλούς αγώνες μπάσκετ, ανάμεσα στις καλύτερες εθνικές ομάδες της Ευρώπης. Πως; Μα φυσικά με τις δυνατότητες που μας προσφέρει η devolo, προσφέροντάς αδιάλειπτο και ταχύτατο Internet όπου κι αν είμαστε.

Eurobasket, η αγαπημένη διοργάνωση των Ελλήνων

Το Eurobasket αποτελεί αναμφισβήτητα την αγαπημένη διοργάνωση των Ελλήνων φιλάθλων, αφού έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εθνικής ομάδας μπάσκετ, με απαρχή τον αλησμόνητο θρίαμβο του 1987. Ακόμη και αυτοί που δεν είναι φίλοι των σπορ, θα διαθέσουν χρόνο onlineανάμεσα στις άλλες ασχολίες τους για να παρακολουθήσουν την «επίσημη αγαπημένη» όπως έχουμε συνηθίσει να ονομάζουμε την εθνική Ελλάδος μπάσκετ. Η διοργάνωση του Eurobasket (31 Αυγούστου με 17 Σεπτεμβρίου) - η οποία περιλαμβάνει τις καλύτερες ομάδες μπάσκετ των ευρωπαϊκών χωρών όπως η Ισπανία, η Γαλλία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ρωσία, η Λιθουανία, η Τουρκία - θα διεξαχθεί ουσιαστικά σε 4 πόλεις διαφορετικών χωρών (Ελσίνκι στη Φινλανδία, Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, Κλουζ-Ναπόκα στη Ρουμανία και Κωνσταντινούπολη στη γειτονική Τουρκία). Οι ώρες και οι μέρες διαφέρουν μεταξύ τους, το ενδιαφέρον όμως είναι υψηλό και αναμένονται μεγάλα παιχνίδια. Παιχνίδια τα οποία μπορεί κάποιος να τα παρακολουθήσει απλά έχοντας μια καλή σύνδεση Internet. Μια σύνδεση που θα του εξασφαλίζει τη συνεχή ροή εικόνας και ήχου, που είναι τόσο σημαντικές παράμετροι για ένα τόσο γρήγορο και εντυπωσιακό άθλημα όπως είναι το μπάσκετ. Κανένας λόγος ανησυχίας διότι η devolo έχει τις λύσεις.

Livestreaming: Εύκολα και παντού!

Όση δουλειά κι αν έχετε στον υπολογιστή σας, θα κρυφοκοιτάζετε την εξέλιξη των σημαντικών αγώνων. Δεν είναι δυνατόν να μη δείτε τα παιδιά της εθνική Ελλάδας στον αγώνα προς τον τίτλο, ακόμη κι αν δεν υπάρχει διαθέσιμη τηλεόραση στο σπίτι, αφού τα παιδιά σας παίζουν onlinegames, ή παρακολουθούν την αγαπημένη τους σειρά. Η εποχή άλλωστε είναι ιδανική για να παρακολουθήσει κανείς έναν αγώνα στη βεράντα ή στον κήπο του σπιτιού. Τι γίνεται όμως με το streamingκαι μάλιστα όταν το WiFiχρησιμοποιείται από άλλες συσκευές; Για αδιάλειπτο streamingχρειάζεται καλή σύνδεση στο Internet, αλλιώς η απόλαυση του αγώνα θα μείνει μόνο μία επιθυμία. Για το σκοπό αυτό φροντίζουν οι dLAN® Powerlineadapters της devolo, αλλά και το devolo GigaGateWiFibridge, που φέρνουν το ταχύτατο Internet σε κάθε χώρο του σπιτιού και κάθε συσκευή: Smart-TVs, Tablets, NotebooksκαιSmartphones.

devolo: H ομάδα που έχει τις λύσεις

Η καλύτερη λύση για ένα ολοκληρωμένο ασύρματο δίκτυο, το οποίο θα καλύψει τη μέγιστη δυνατή περιοχή στο σπίτι είναι το dLAN 1200+ WiFi ac Powerline Kit. Δεν πτοείται από τοίχους και άλλα εμπόδια, χάρη στη μετάδοση δεδομένων μέσω της γραμμής ρεύματος. Ο βασικός προσαρμογέας WiFiείναι εξοπλισμένος με δύο θύρες GigabitEthernet και ενσωματωμένη πρίζα ενώ είναι εξαιρετικά ευέλικτος αλλά και πρωταθλητής στην ταχύτητα, χάρη στο πρότυπο WiFi ac.

Το devolo GigaGateBridge, από την άλλη, είναι ο "play-maker" της ομάδας, που είναι έτοιμος να μοιράσει τη "μπάλα" σε διάφορες συσκευές και να τις βάλει στο παιχνίδι! Προσφέρει Internet υψηλής ταχύτητας ακριβώς εκεί που το έχετε ανάγκη και δημιουργεί στοχευμένη και υψηλής απόδοσης σύνδεση στη multimedia γωνιά του σπιτιού. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ταχύτατη, point-to-point σύνδεση για γωνιές multimedia όπου πολλαπλές συσκευές συνδέονται με καλώδια LAN έτσι ώστε να επιτευχθούν οι καλύτερες δυνατές και αξιόπιστες ταχύτητες. Η συσκευή, υποστηρίζει πολλά δωμάτια χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού αν χρειαστεί, μπορούν να συνδεθούν επιπλέον μεμονωμένοι δορυφόροι (έως και οκτώ σε μία βάση). Το GigaGate είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη γρήγορη εγκατάσταση συνδέσεων point-to-point για εφαρμογές πολυμέσων state-of-the-art.

Εύκολη εγκατάσταση, απλή χρήση

Σταpowerline προϊόντα της devolo, η εγκατάσταση είναι παιχνιδάκι, καθώς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε τον πρώτο προσαρμογέα στην πρίζα και να τον συνδέσουμε με τον router,έχοντας ήδη ολοκληρώσει το πρώτο βήμα. Το επόμενο βήμα είναι να τοποθετήσουμε τον δεύτερο προσαρμογέα και η διαδικασία εγκατάστασης έχει ολοκληρωθεί. Η σύνδεση στο Internet είναι πλέον άμεσα διαθέσιμη εκεί που τη χρειαζόμαστε, χάρηστουςπροσαρμογείς devolo dLAN®.

Το νεότευκτο τώρα devolo GigaGate StarterKit αποτελείται από δύο στοιχεία: τη βάση και το δορυφόρο. Η βάση συνδέεται με τον router, μέσω ενός δικτυακού καλωδίου. Χρησιμοποιώντας WiFi υψηλής ταχύτητας στη ζώνη των 5GHz, η βάση συνδέεται αυτόματα με το δορυφόρο μέσω beamforming. Η μέγιστη ταχύτητα μετάδοσης μεταξύ βάσης και δορυφόρου, είναι 2 Gbps και η επικοινωνία μεταξύ τους πραγματοποιείται κρυπτογραφημένα μέσω WPA2 (AES128-bit). Οι δύο συσκευές του StarterKit είναι έτοιμες προς χρήση με μία απλή εγκατάσταση και άμεση λειτουργία.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις. Όποιος λοιπόν έχει δοκιμάσει τους προσαρμογείς devolo μία φορά, ξέρει ότι ξεχωρίζουν τόσο για την ταχύτητα όσο και τη σταθερά κορυφαία απόδοσή τους. Τα αποτελέσματα αυτά διαφαίνονται ξεκάθαρα και από τις στατιστικές που είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές: Εύρος ζώνης έως και 1.200 Mbps μέσω της γραμμής ρεύματος και κάλυψη έως 400 μέτρα. Επιπλέον, το ταχύτατοπρότυπο WiFi ac και πολλά κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αλλά και μοναδικές τεχνολογίες διακρίνουν τον κορυφαίο προσαρμογέα devolo dLAN® 1200+ WiFi ac.

Ο προτεινόμενες τιμές λιανικής για το devolo dLAN® 1200+ WiFi ac starter kit είναι 189,90 ευρώ.Το devolo GigaGate StarterKit (μία βάση και έναν δορυφόρο) διατίθεται στα 229.90 ευρώ (προτεινόμενη λιανική). Μεμονωμένοι δορυφόροι, διατίθενται με προτεινόμενη λιανική τιμή 139.90 ευρώ. Η devolo παρέχει εγγύηση τριών ετών, για όλα τα εξαρτήματα. Πρόσθετες πληροφορίες και τεχνικές λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.devolo.com/gr/Products/devolo-GigaGate