Δελτία τύπου

Επιχείρηση / 02.06.2015

Η καταναλωτική σειρά Powerline της devolo διαθέσιμη και μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Cosmote

devolo

H devolo Hellas προχώρησε σε συνεργασία με την Cosmote, εταιρεία κολοσσό στο τομέα των τηλεπικοινωνιών, διαθέτοντας επιλεγμένα προϊόντα από την γκάμα των καταναλωτικών λύσεων Powerline, μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της Cosmote.

Επέκταση των κομβικών σημείων πώλησης προϊόντων devolo

 

Την έναρξη της συνεργασία της με την Cosmote, που αφορά στη διάθεση επιλεγμένων προϊόντων της, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της, ανακοινώνει η devolo Hellas. Η συνεργασία αφορά στη διάθεση της καταναλωτικής σειράς των προϊόντων Powerline Networking της γερμανικής devolo, που δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα λειτουργίας ενός τοπικού οικιακού δικτύου δεδομένων, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα εγκατάσταση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού και αποφεύγοντας κάθε διαδικασία τοποθέτησης ειδικής καλωδίωσης. Η έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας της devolo με το δίκτυο καταστημάτων Cosmote θα ενισχύει την παρουσία της devolo και στο χώρο των τηλεπικοινωνιών στην ελληνική αγορά. Τα προϊόντα που διατίθενται σε 1η φάση είναι τα εξής:

  • devolo dLAN® 1200+ WiFi ac
  • devolo dLAN® 500 WiFi
  • devolo dLAN® 500 AV Wireless+
  • devolo dLAN® 550 duo+

«Η συνεργασία μας με την Cosmote, είναι στρατηγικής σημασίας, καθώς αποτελεί αυτή τη στιγμή την μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και τα καταστήματά της, συγκεντρώνουν καθημερινά μεγάλο καταναλωτικό κοινό. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να επεκτείνουμε πλέον την παρουσία μας σε έναν χώρο τεχνολογίας όπου ο πελάτης μπορεί να ζήσει την απόλυτη εμπειρία της οικιακής δικτύωσης μέσω powerline», δήλωσε σχετικά ο Πέτρος Κοντζίνος, γενικός διευθυντής της devolo Hellas.

H Cosmote (μέλος του ομίλου ΟΤΕ) κατάφερε από το 1998 μέχρι σήμερα να κατακτήσει την πρωτιά στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

 

devolo Powerline: Οικιακό δίκτυο από την πρίζα!

Τα προϊόντα Powerline της devolo εκμεταλλεύονται την υφιστάμενη καλωδίωση ηλεκτρικού ρεύματος για τη μεταφορά δεδομένων και έτσι ο χρήστης μπορεί με την υπάρχουσα καλωδίωση ρεύματος ενός σπιτιού να έχει διπλή λειτουργία αφού εκτός από ρεύμα, μπορεί να επωφεληθεί και να χρησιμοποιήσει το δίκτυο του ηλεκτρικού για τη δημιουργία ενός οικιακού δικτύου. Η παραδοσιακή πρίζα γίνεται προέκταση του καλωδίου δικτύου που συνδέει όλους τους υπολογιστές, αλλά και τις συσκευές που μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο (π.χ Smart TV, Media και Blu Ray Players) με το Internet ή μεταξύ τους σε ένα οικιακό δίκτυο. Η οικιακή δικτύωση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ με ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως 1200Mbps (devolo dLAN® 12000+ WiFi) σε γραμμή ρεύματος με ισχυρή κρυπτογράφηση WPA/WPA2 WPS PIN, WPS PBC MAC-Address Filter Wi-Fi Time Schedule, 128 Bit AES.