Δελτία τύπου

Έκθεση / 03.09.2013

Καινοτομίες με μεγαλύτερες αποδόσεις στα dLAN®-Powerline και range+ Technology παρουσιάζει στην IFA η devolo

devolo

H ειδική στο Powerline devolo, προτείνει εύκολες στην εγκατάσταση λύσεις για το οικιακό δίκτυο με προϊόντα για ευρυζωνικό Internet, Wi-Fi και δορυφορική τηλεόραση σε όλο το σπίτι. Η νέα γενιά προϊόντων, dLAN® 650, παρέχει σημαντικά αυξημένες αποδόσεις χάρη στην range+ Technology της devolo, που βρίσκεται εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας. Η νέα τεχνολογία παρέχει μεγαλύτερους ρυθμούς μετάδοσης, ενώ αυξάνει και το εύρος λήψης του dLAN®. Η devolo προσκαλεί όσους δημοσιογράφους επισκεφθούν την ΙFA, σε μία εφ’ όλης τεχνική συζήτηση.

Καλύτερα, ταχύτερα και πιο μακριά: Νέο οικιακό δίκτυο dLAN®-Powerline με 600 MBit/s

Η πρωτοπόρος στον τομέα του Powerline devolo, παρουσιάζει μία νέα γενιά προϊόντων οικιακής δικτύωσης μέσω της γραμμής ρεύματος με τους προσαρμογείς dLAN® 650 που βασίζονται στην range+ Technology. Οι χρήστες ωφελούνται διπλά από τους νέους προσαρμογείς στα 600 Mbps, αφού επιτυγχάνουν σημαντικά υψηλότερη μετάδοση δεδομένων, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται και η περιοχή λήψης, επιτρέποντας στους χρήστες να ξεπεράσουν ακόμη και τις μεγαλύτερες αποστάσεις καλωδίων στο σπίτι.
 

Το turbo dLAN®: H range+ Technology για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Η range+ Technology επιτυγχάνει ακόμα υψηλότερες επιδόσεις εκμεταλλευόμενη τα πλεονέκτημα της γείωσης. Το γεγονός αυτό καθιστά την επικοινωνία δεδομένων Powerline σε τρεις φυσικές γραμμές σε ένα ηλεκτρικό κύκλωμα ρεύματος. Η τεχνολογία για την οποία ήδη έχει κατατεθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επιτυγχάνει σύζευξη του σήματος Powerline πάνω στον αγωγό της γείωσης. Η devolo έχει αναπτύξει εκτός από την τεχνολογία και το hardware που την υποστηρίζει και η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά στους νέους προσαρμογείς dLAN® 650. Οι πρώτες δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί, δείχνουν βελτίωση της απόδοσης από τη χρήση της range+ Technology, ενώ οι προσαρμογείς της devolo επιτυγχάνουν σταθερά καλύτερα αποτελέσματα μετρήσεων από προϊόντα με βάση το σχέδιο αναφοράς.

Εκκίνηση με δύο προσαρμογείς dLAN®-650 με range+ Technology

Η διάθεση των πρώτων δύο προσαρμογέων devolo dLAN® 650 με range+ Technology ξεκινά αυτό το Φθινόπωρο. Ο dLAN® 650+ διαθέτει θύρα Gigabit LAN με ενσωματωμένη πρίζα και φίλτρο δικτύου. Ο dLAN® 650 triple+ διαθέτει τρεις θύρες Gigabit LAN.

Επιπλέον IFA highlights: Wi-Fi σε κάθε δωμάτιο, Sat TV από την πρίζα

Το καλύτερο Wi-Fi για smartphones, tablets και laptops: η devolo χρησιμοποιεί την τεχνολογία WiFi για να παρουσιάσει την επανάσταση στο Wi-Fi από την πρίζα του ρεύματος. Η αρχή λειτουργίας είναι απλή: Tο ολοκληρωμένο dLAN® 500 WiFi access point χρησιμοποιείται εκεί όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη από ασύρματο surfing, δίνοντας στο χρήστη την καλύτερη υποδοχή για τις φορητές συσκευές του.

Το devolo dLAN® TV SAT μετατρέπει ουσιαστικά κάθε πρίζα σε μία κεραία. Το κύριο στοιχείο αυτής της επεκτάσιμης λύσης είναι ένας, στο Powerline βασισμένος, DVB-S2 tuner με υποστήριξη SAT>IP. Με την υποστήριξη του προτύπου SΑΤ>IP, το dLAN® TV SAT επιτρέπει τα τηλεοπτικά σήματα (HD) να μεταδοθούν σε φορητές συσκευές, όπως smartphones, tablets,φορητούς υπολογιστές, με το δωρεάν devolo app.

Πρόσκληση προς δημοσιογράφους για τεχνική συζήτηση στην IFA

H devolo προσκαλεί όσους δημοσιογράφους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τα προϊόντα της και τις καινοτόμες τεχνολογίες που αναπτύσσει, σε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA στο Βερολίνο, στο περίπτερό της που θα βρίσκεται στην αίθουσα 3.2 και Stand 106.