Δελτία τύπου

Έκθεση / 30.08.2016

Ότι καλύτερο στην κατηγορία του: Η devolo παρουσιάζει τον dLAN® 550+ WiFi

devolo

Η ηγέτιδα εταιρεία στην παγκόσμια αγορά Powerline θα παρουσιάσει για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της IFA 2016 τον νέο προσαρμογέα dLAN® 550+ WiFi. Επωφεληθείτε από την ευκαιρία να επισκεφθείτε το περίπτερο της devolo στην IFA 2016 στο Βερολίνο, που θα βρίσκεται στο Hall 6.2, Stand 128, για να δείτε πρώτοι το νέο προσαρμογέα dLAN® 550+ WiFi με devolo range+ Technology.

Ο νέος devolo dLAN® 550+ WiFi είναι ο καλύτερος στην κατηγορία του

Ο devolo dLAN® 550+ WiFi είναι εδώ για να γίνει ο νέος πρωταθλητής στην κατηγορία των προσαρμογέων της σειράς 500 Powerline. Οι δύο κεραίες 2x2 που περιλαμβάνει, αλλά και το γρήγορο WiFi 802.11n, επιτρέπουν στον dLAN® 550+ WiFi να παρέχει ασύρματη σύνδεση σε υπολογιστές, smartphones και tablets με απόδοση έως και 300 Mbps σε μήκος καλωδίου έως 400 μέτρων. Η ενσωματωμένη σύνδεση δικτύου είναι ιδανική για υπολογιστές, έξυπνες τηλεοράσεις ή κονσόλες παιχνιδιών. Ο νέος devolo dLAN® 550+ WiFi χρησιμοποιεί το Powerline δηλαδή την κοινή γραμμή ρεύματος για να επιτύχει δυναμικότητα μεταφοράς δεδομένων έως και 500 Mbps. Χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα με αντιπαρασιτικό φίλτρο, ο χρήστης δεν χρειάζεται να θυσιάσει καμία πρίζα στον χώρο του.

devolo range+: Μεγαλύτερη σταθερότητα, εύρος και απόδοση

Η αποκλειστική τεχνολογία devolo range+ στην οποία βασίζεται ο dLAN® 550+ WiFi, εξασφαλίζει σημαντικά μεγαλύτερη σταθερότητα, μεγαλύτερο εύρος αλλά και απόδοση, σε σύγκριση με άλλους συμβατικούς προσαρμογείς Powerline. Η τεχνολογία range+, χρησιμοποιεί και τις τρεις γραμμές του ηλεκτρικού κυκλώματος, κάνοντας χρήση του πλήρους δυναμικού του Powerline. Ο dLAN® 550+ WiFi προσφέρει επαρκείς επιδόσεις για ομαλό HD streaming, για online παιχνίδια και ταυτόχρονη περιήγηση στο web.

Εγκατάσταση στο λεπτό!

Παρόλη την τεχνική εξειδίκευση και την εξαιρετική απόδοση, ο devolo dLAN® 550+ WiFi είναι πανεύκολος στην εγκατάστασή του, χωρίς μάλιστα να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις από τον χρήστη. Απλά τοποθετήστε τον πρώτο προσαρμογέα devolo σε μια διαθέσιμη πρίζα ρεύματος και συνδέστε τον με το router μέσω του διαθέσιμου καλωδίου Ethernet. Στη συνέχεια, συνδέστε το δεύτερο προσαρμογέα devolo σε μια πρίζα ρεύματος στην επιθυμητό δωμάτιο και τελειώσατε.

devolo WiFi Clone και WiFi Move

Η devolo καθιστά εξαιρετικά εύκολη την ενσωμάτωση ενός ασύρματου προσαρμογέα Powerline σε ένα υπάρχον ασύρματο δίκτυο, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία WiFi Clone. Η λειτουργία αυτή είναι πολύ εύκολη στη χρήση, αφού ο χρήστης αρκεί να πατήσει πρώτα το σύμβολο με το σπίτι που βρίσκεται πάνω στον 550+ WiFi και στη συνέχεια το κουμπί WPS στον router. O devolo 550+ WiFi λαμβάνει τα στοιχεία πρόσβασης WiFi (SSID και κωδικό πρόσβασης) από τον router. Το πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας είναι ότι το ασύρματο σήμα του router και του 550+ WiFi είναι τα ίδια και οι ασύρματες συσκευές όπως smartphones, tablets και notebooks, δεν χρειάζεται να ρυθμιστούν για δύο διαφορετικά δίκτυα WiFi.

Η devolo προχωρά ένα βήμα παραπέρα, με την τεχνολογία WiFi Move. Εάν χρησιμοποιείτε πολλαπλούς devolo WiFi προσαρμογείς Powerline στο σπίτι, αυτοί ανταλλάσσουν μεταξύ τους τα δεδομένα διαμόρφωσης του ασύρματου δικτύου, με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι, όλοι οι προσαρμογείς WiFi Powerline μπορούν να σχηματίσουν ένα μεγάλο ασύρματο δίκτυο και οι φορητές ασύρματες συσκευές μπορούν να συνδέονται πάντα στο πιο ισχυρό σημείο πρόσβασης, αυτόματα. Ακόμη και αν ο χρήστης κινείται μέσα από το σπίτι, το σήμα είναι ισχυρό από το υπόγειο μέχρι και την σοφίτα.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Ο νέος προσαρμογέας devolo dLAN® 550+ WiFi θα διατίθεται στην τιμή των 89,90 Euro και το 550+ WiFi Starter Pack θα κοστίζει 129,90 Euro.