Δελτία τύπου

ιδιώτες πελάτες / 08.10.2010

Πρωτοποριακό λογισμικό για ιδιώτες χρήστες

devolo
Το devolo ανταποκρίνεται πλήρως στις επιθυμίες των πελατών χάρη σε μία ευκολόχρηστη λύση αναφοράς κατάστασης και ορισμού παραμέτρων και παρουσιάζει, ως ο πρώτος κατασκευαστής Powerline παγκοσμίως μία λύση λογισμικού τόσο περιεκτική όσο και απλή στη χρήση.

θα θέλαμε σήμερα να σας παρουσιάσουμε τη νέα περιεκτική μας λύση λογισμικού Powerline για ιδιώτες χρήστες.

Στόχος μας ήταν ένα ευκολόχρηστο περιβάλλον χρήσης, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των νέων χρηστών όσο και αυτών που έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις, ενώ ταυτόχρονα καθιστά άμεσα προσβάσιμο το σύνολο της λειτουργικότητας του προγράμματος. Η τακτική επικοινωνία με τους πελάτες μας, έδειξε ότι επιθυμία επιτήρησης ενός δικτύου dLAN® με ένα εργαλείο λογισμικού καθώς και βελτιστοποίηση της απόδοσής του δεν έχουν μόνο οι πελάτες του dLAN® που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία. Αυτή την επιθυμία των πελατών μας με μικρότερη εμπειρία ερχόμαστε να ικανοποιήσουμε τώρα με το dLAN® Cockpit. Με θαυμάσιο τρόπο συνενώνει τη λειτουργικότητα των ως τώρα προγραμμάτων μας και τα συμπληρώνει με αποτέλεσμα μία εξαιρετικά περιεκτική κονσόλα ελέγχου - το Cockpit.Το ευκολόχρηστο πρόγραμμα εκτός από πολυάριθμες ενδείξεις κατάστασης, όπως η ποιότητα της σύνδεσης των επιμέρους προσαρμογέων dLAN®, προσφέρει και τη δυνατότητα ελέγχου της κρυπτογράφησης και της ρύθμισης παραμέτρων. Ένα πρόγραμμα- βοηθός ανάμεσα στις άλλες λειτουργίες που αναλαμβάνει, μέσω ειδικά στοχευμένων υποδείξεων, τη βελτιστοποίηση του ρυθμού μεταφοράς δεδομένων στο δίκτυο dLAN® και καθιστά δυνατή την λήψη ενημερώσεων του λογισμικού των προσαρμογέων μέσω του δικτύου.

Το dLAN® Cockpit είναι πολύ περισσότερο από ένα σύστημα παρακολούθησης της κατάστασης του δικτύου Powerline: Χάρη στο γραφικό περιβάλλον χρήσης του λογισμικού μπορεί να δει κανείς οποτεδήποτε τις ταχύτητες σύνδεσης όλων των προσαρμογέων του δικτύου. Έτσι μπορείτε εύκολα να ελέγξετε, για παράδειγμα, ποια είναι η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων από το χώρο εργασίας προς το καθιστικό σας. Και όταν υπάρχουν νέες ενημερώσεις λογισμικού για τους προσαρμογείς 200 dLAN® η όλη διαδικασία ενημέρωσης πραγματοποιείται άμεσα μέσω του δικτύου.

Το dLAN® Cockpit είναι κατάλληλο για χρήση σε συνδυασμό με όλες τις συσκευές της σειράς dLAN®-200-AV Consumer. Τα σχετικά αρχεία είναι άμεσα διαθέσιμα για λήψη, για όλα τα τρέχοντα λειτουργικά συστήματα της Microsoft, όπως τα Windows XP, Vista και 7 στη διεύθυνση www.devolo.com/downloads/software/software-dlan-cockpit-v1.exe. Φυσικά τα αρχεία αυτά μπορείτε επίσης να τα κατεβάσετε και από τη διαδικτυακή μας πύλη. Οι εκδόσεις για Mac OS X και Linux θα κυκλοφορήσουν αργότερα. Το dLAN® Cockpit μπορείτε να το βρείτε επίσης στο δίσκο CD λογισμικού που συνοδεύει τους προσαρμογείς devolo. Επίσης μπορείτε να το λάβετε δωρεάν από την ιστοσελίδα του devolo, αν είστε χρήστης του dLAN®.