Δελτία τύπου

ιδιώτες πελάτες / 21.06.2013

Surfing στην ύπαιθρο, με Wi-Fi στον κήπο, χάρη στην devolo!

devolo
To γρήγορο Internet είναι γεγονός, ωστόσο τις περισσότερες φορές υπάρχει περιορισμός και ογκοχρέωση, ειδικά σε συνδέσεις Internet για Smartphones και Tablets. Η συνεχή και χωρίς περιορισμούς σύνδεση στο Ιnternet, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας. Όσοι κάνουν εντατική χρήση του tablet τους συχνά εξαντλούν τα όρια της σύνδεσής τους με αποτέλεσμα πολλές φορές να πρέπει να σερφάρουν στο τέλος του μήνα, με ρυθμούς «χελώνας». Ωστόσο στο σπίτι γλιτώνει κανείς την ογκοχρέωση χάρη στη χρήση του Wi-Fi, ενώ όλοι, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες θέλουμε να είμαστε με τους φορητούς υπολογιστές, τα smartphones και τα tablets μας στην ύπαιθρο, είτε πρόκειται για την βεράντα μας, είτε για τον κήπο. Τις περισσότερες φορές όμως το ασύρματο δίκτυο περιορίζεται σε εσωτερικούς χώρους. Η λύση για ασύρματο δίκτυο παντού, εντός και εκτός σπιτιού, έρχεται με το devolo dLAN® 500 WiFi. Αρκεί μία απλή σύνδεση των devolo Wi-Fi Hot Spots σε μια πρίζα κοντά στο εξωτερικό σημείο που θέλουμε να έχουμε πρόσβαση και ήδη έχουμε ένα λειτουργικό ασύρματο δίκτυο στον κήπο!

Εύκολη επέκταση του οικιακού ασύρματου δικτύου και στον κήπο

Είτε θέλουμε να παρακολουθούμε ειδήσεις, τηλεοπτικές εκπομπές, τους φίλους μας στο Facebook, ένα online forum, ή και το πιο προφανές, να θέλουμε να δουλέψουμε στον καθαρό αέρα και στο όμορφο περιβάλλον του κήπου μας, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να βρίσκεται κανείς έξω και πάντα συνδεδεμένος. Όλοι λοιπόν οι λάτρεις των εξωτερικών χώρων έχουν πλέον τον τρόπο να εκμεταλλεύονται το οικιακό ασύρματο δίκτυο στο smartphone, το tablet και στο notebook, αφού η devolo καλύπτει το μεγάλο κενό που υπήρχε στον τομέα αυτό με μία μικρή αλλά πολύ έξυπνη ασύρματη λύση. Το devolo dLAN® 500 WiFi φέρνει στη στιγμή καλύτερη ασύρματη λήψη στον κήπο, ή τη βεράντα.

Μία πρίζα αρκεί για άριστη λήψη ασύρματου δικτύου

Σε αντίθεση με μια κεντρική κεραία Wi-Fi ένας Internet-Router, «κουμπώνει» ουσιαστικά τη λύση της devolo, η οποία βασίζεται σε πολλά μικρά ασύρματα σημεία πρόσβασης, τα οποία βρίσκονται ακριβώς εκεί όπου οι περισσότεροι επιθυμούν να σερφάρουν. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε πάντα την καλύτερη λήψη για smartphones, tablets και φορητούς υπολογιστές σε όλο σπίτι! Συνδέοντας απλά έναν Wi-Fi προσαρμογέα της devolo σε οποιαδήποτε πρίζα κοντά στον υπαίθριο χώρο ή σε μία πρίζα στην βεράντα, μπορεί κανείς να λάβει το ασύρματο σήμα και στους εξωτερικούς χώρους. Η devolo χρησιμοποιεί την κοινή ηλεκτρική καλωδίωση (Powerline) του σπιτιού για τη σύνδεση των μικρών της προσαρμογέων Wi-Fi. Έτσι επιτυγχάνεται η σύνδεση του Internet με τον προσαρμογέα Wi-Fi, χωρίς να εμποδίζεται από τοίχους ή οροφές.

WiFi στην ύπαιθρο με μία μόνο κίνηση

Η δημιουργία ασύρματου δικτύου για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού πραγματοποιείται εύκολα με ελάχιστες κινήσεις και χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις. Απλά συνδέουμε τον προσαρμογέα devolo με το router και τοποθετούμε σε μια ηλεκτρική πρίζα, ενώ τον δεύτερο προσαρμογέα τον συνδέουμε κοντά στο αίθριο ή στη βεράντα όπου θέλουμε να έχουμε διαθέσιμη τη σύνδεση. Η νέα ασύρματη σύνδεση εντοπίζεται αυτόματα από το laptop, το tablet ή το smartphone μας και το μόνο που μένει, είναι να εισάγουμε τον κωδικό πρόσβασης που αναγράφεται στο πίσω μέρος του προσαρμογέα και η σύνδεση είναι έτοιμη! Για ακόμη καλύτερη ασύρματη σύνδεση σε όλα τα εξωτερικά σημεία του σπιτιού αρκεί η σύνδεση επιπλέον προσαρμογέων που μπορούν να συνδυαστούν. Η διαμόρφωση γίνεται μία φορά εξ αρχής και στη συνέχεια, όλοι οι προσαρμογείς ρυθμίζονται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τα devolo dLAN® 500 WiFi είναι άμεσα διαθέσιμα σε μορφή starter kit στην τιμή των 99,90 ευρώ, ενώ ένας συμπληρωματικός προσαρμογέας κοστίζει 69.90 ευρώ. Το δικτυακό πακέτο προσφέρεται με τρεις προσαρμογείς, στην τιμή των 149,90 ευρώ. Όλες οι τιμές είναι προτεινόμενες λιανικές.