Δελτία τύπου

Έκθεση / 03.04.2012

Συμμετοχή της devolo στην Light & Building 2012. Ο ισχυρός σύνδεσμος με εφαρμογές Smart Home.

devolo

Η devolo παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα στην παγκόσμια έκθεση Αρχιτεκτονικής και Τεχνολογίας στην Φρανκφούρτη, ανοίγοντας τις αγορές προς το ηλεκτρολογικό υλικό και αυτοματισμού κτηρίων. Μαζί παρουσιάζει και λύσεις για εφαρμογές Smarthome μέσα από την τεχνολογία HomePlug Green Phy.

Η devolo παγκόσμια πρωτοπόρος κατασκευαστής προϊόντων δικτύου τύπου powerline παρουσιάζει για την έκθεση Αρχιτεκτονικής και Τεχνολογίας Light & Building 2012 καινοτόμες λύσεις για το έξυπνο σπίτι (Smart Home). Στο επίκεντρο νέα προϊόντα για νέες αγορές. Αγορές Αυτοματισμού Κτηρίων και Ηλεκτρολογικού Υλικού.

Πυρήνας της έκθεσης: Εξοικονόμηση ενέργειας. Με γνώμονα τα συνεχή αυξανόμενα κόστη στο χώρο της ενέργειας και για την προστασία του περιβάλλοντος, η devolo κατασκεύασε ίδιες πατενταρισμένες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας για τα προϊόντα της σειράς dLAN®. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των συσκευών dLAN®, η κατανάλωση ενέργειας προσαρμόζεται δυναμικά και σε μορφή αδράνειας μειώνεται κατά 90%. Εδώ η κατανάλωση βρίσκεται κάτω από 0,3 Watt. Με την τεχνολογία αυτή σε μια εγκατάσταση δικτύων dLAN®, το κόστος κατανάλωσης μειώνεται δραστικά. Η τεχνολογία Powerline αποτελεί τη βάση σε κάθε σύγχρονο σπίτι. Πολυμέσα από το διαδίκτυο ή πληροφόρηση για εφαρμογές Smart Metering - το dLAN® προσφέρει γρήγορη, σταθερή και οικονομική λύση για όλες τις εφαρμογές ενός σπιτιού με δυνατότητες επέκτασης πάνω στον υφιστάμενο εξοπλισμό.

dLAN® PROFESSIONAL: Η νέα γκάμα προϊόντων για επαγγελματική χρήση

Με τα νέα προϊόντα της σειράς professional από την devolo προσφέρεται μια νέα αγορά σε επιχειρήσεις του ηλεκτρολογικού τομέα με μια ευρύτερη γκάμα για εγκαταστάσεις κτηρίων. Ο διαχωρισμός των προϊόντων επαγγελματικής χρήσης εξασφαλίζει στην αγορά του ηλεκτρολογικού υλικού ελκυστικά περιθώρια κέρδους και προστιθέμενη αξία των απαραιτήτων παρεχόμενων υπηρεσιών. Χάρη στη δυνατότητα εκτενέστερης παραμετροποίησης με τη σειρά προϊόντων devolo professional, κάθε εγκατάσταση δικτύου γίνεται ευέλικτη στα μέτρα και τις ανάγκες του πελάτη.

dLAN® TV Sat: Δορυφορική τηλεόραση μέσα από το ηλεκτρικό ρεύμα

Η devolo παρουσιάζει στην έκθεση Light & Building τη δεύτερη πολυβραβευμένη γενιά dLAN® TV Sat 2400-CI+. Μέσα από το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος δεν απαιτείται καλώδιο κεραίας για τη λήψη δορυφορικού σήματος. Κάθε πρίζα γίνεται κομβικό σημείο πρόσβασης δορυφορικού σήματος. Παράλληλα μέσω CI+, υποστηρίζει συνδρομητική τηλεόραση και την νέα έκδοση ή διαδοχή της τεχνολογίας Videotext με το γνωστό HbbTV.

dLAN® εντός πίνακα: Powerline inhouse εγκατάσταση με λύση DINrail

Παγκόσμια καινοτομία από την devolo. O πρώτος adapter με δυνατότητα τοποθέτησης σε πίνακα. Για μια ακόμη φορά η devolo βάζει την υπογραφή της στη σειρά προϊόντων επαγγελματικής δικτύωσης. Με την τοποθέτηση του DINrail σε πίνακες τύπου DIN-Norm υλοποιείται η κεντρική διαχείριση του δικτύου μέσα από το ηλεκτρικό ρεύμα. Η τριφασική εγκατάσταση αποκτά ακόμα περισσότερη ταχύτητα στη διανομή του δικτύου. Παράλληλα με τη δυνατότητα ένωσης κτηρίων, μεταφοράς δεδομένων και πολυμέσων όπως (IPTV-HDTV), αυτοματισμού κτηρίων, όπως και την εφαρμογή του Smart-Metering στη διαχείριση κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας δίδεται μια άλλη διάσταση στο χώρο του Powerline.

dLAN® για όλα τα καλώδια: Το dLAN®500 AVpro UNI χρησιμοποιεί το ρεύμα, coax, τηλεφωνικό και κάθε τύπου καλωδίου ενός ζεύγους

Ένας για όλους: Με το dLAN® 500 AVpro UNI παρουσιάζει η devolo τον πρώτο adapter που επικοινωνεί μέσα από το καλώδιο του ρεύματος, της κεραίας, του τηλεφώνου και απλού ζεύγους τύπου ραζίμ. Χάρη στη τεχνολογία dLAN® 500, η σύνδεση δεν είναι μόνο ασφαλής αλλά και ταχύτερη από το κλασικό δίκτυο τύπου Fast Ethernet. Παρέχει μέγιστη συνδεσιμότητα με 4 ενσωματωμένες θύρες Gigabit με υποστήριξη PoE. Μέσα από το πλούσιο λογισμικό παραμετροποίησης παρέχεται και υποστήριξη Remote-Management.

Ολοκληρωμένη υπηρεσία Smart-Metering μέσα από το Powerline

Οι λύσεις PLC από την devolo αποτελούν τον κρίκο σύνδεσης μεταξύ των υποδομών ενέργειας και επικοινωνίας. Χρησιμοποιείστε το εσωτερικό ηλεκτρικό σας δίκτυο για τη δικτύωση χωρίς επιπλέον έξοδα για νέες καλωδιώσεις. Η τεχνολογία Powerline αναλαμβάνει με τον τρόπο αυτό σημαντικό ρόλο στις εφαρμογές Smart-Metering, μιας και παρέχει σταθερή, οικονομική και ασφαλή δικτύωση μεταξύ συσκευών σε κάθε χώρο. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές Open-Metering, η devolo προσφέρει για κάθε πάροχο ενέργειας μια IP εφαρμογή μέτρησης και παρακολούθησης. Με τον τρόπο αυτό παρακολουθεί ο χρήστης την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικό αέριο, νερό και θέρμανση. Έτσι δημιουργείται ένας αμφίδρομος αποδοτικός τρόπος μέτρησης και έλεγχος για τους παρόχους και καταναλωτές ως ιδανικό εργαλείο.

dLAN® Smarthome Εφαρμογές με HomePlug Green Phy

Ένας σύγχρονος τρόπος ζωής σε μια κατοικία απαιτεί ένα κεντρικό στάνταρ για όλες τις Smarthome εφαρμογές. Για το λόγο αυτό η devolo εφαρμόζει τις προδιαγραφές HomePlug Green Phy. Στην έκθεση θα επιβεβαιωθεί η άριστη καινοτόμος τεχνολογική ανάπτυξη της devolo. Το Green Phy έχει προσαρμοστεί για τη χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας παράλληλα με μεταφορά μεγαλύτερου όγκου δεδομένων μέσα από το καλώδιο του ηλεκτρικού ρεύματος. Βάζουμε νέες βάσεις στον τομέα του Smarthome.