Δελτία τύπου

Επιχείρηση / 07.06.2016

Τα devolo dLAN® δίνουν ραντεβού στη σέντρα του Euro 2016

devolo

Αθήνα, 7 Ιουνίου 2016 - Στις 10 Ιουνίου είναι η μεγάλη μέρα για τη σέντρα στο 15ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το Euro 2016. Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου το περιμένουν με ανυπομονησία και όσοι δεν θα βρεθούν στα μεγάλα γήπεδα της Γαλλίας για να παρακολουθήσουν τους αγώνες από κοντά, ετοιμάζονται πυρετωδώς με τις τηλεοράσεις τους αλλά και άλλες συσκευές Streaming, για τη ζωντανή παρακολούθηση των αγώνων. Οι πρακτικοί προσαρμογείς devolo dLAN® Powerline φροντίζουν για τέλεια και αδιάλειπτη σύνδεση στο Internet. Ειδικά τώρα που ο καιρός επιβάλλει κήπο και βεράντα καθένας μας μπορεί να ευχαριστηθεί τέλειο Live-Streaming των ματς σε τηλεοράσεις, tablets ή και smartphones.

Εγκατάσταση σε 5 λεπτά!

Όπως ακριβώς οι ποδοσφαιρικές ομάδες κάνουν καλή προετοιμασία για να συμμετέχουν στους αγώνες, έτσι και οι προσαρμογείς devolo dLAN® μπορούν να ανταπεξέλθουν ως ομαδικοί παίκτες και αυτό φαίνεται από την πρώτη στιγμή της εγκατάστασης τους: Τοποθετούμε τον πρώτο προσαρμογέα στην πρίζα και τον συνδέουμε με τον router και έχουμε ήδη ολοκληρώσει το πρώτο βήμα. Το επόμενο βήμα είναι να τοποθετήσουμε το δεύτερο προσαρμογέα και η διαδικασία εγκατάστασης έχει ολοκληρωθεί. Η σύνδεση στο Internet είναι πλέον άμεσα διαθέσιμη εκεί που τη χρειαζόμαστε, χάρη στους προσαρμογείς devolo dLAN®.

Κορυφαία απόδοση από "επιθετικούς αστέρες"

Το αδιαφιλονίκητο αστέρι της ομάδας της devolo, είναι ο κορυφαίος προσαρμογέας dLAN® 1200+ WiFi ac. Δεν πτοείται από τοίχους και άλλα εμπόδια, χάρη στη μετάδοση δεδομένων μέσω της γραμμής ρεύματος. Ο προσαρμογέας είναι εξοπλισμένος με δύο θύρες Gigabit Ethernet και ενσωματωμένη πρίζα ενώ είναι εξαιρετικά ευέλικτος αλλά και πρωταθλητής στην ταχύτητα, χάρη στο ταχύτατο πρότυπο WiFi ac. Τα πολυάριθμα διεθνή βραβεία αποδεικνύουν την υψηλή ποιότητα και την κορυφαία απόδοση των Powerline προσαρμογέων της devolo.

Τέλεια κάλυψη από οποιαδήποτε θέση

Ακόμη και ο καλύτερος επιθετικός δεν αρκεί αν όλη η ομάδα δεν είναι καλή. Οι dLAN® Powerline προσαρμογείς της devolo βασίζονται στην αρχή της ομαδικότητας και της αλληλεπίδρασης. Οι προσαρμογείς «παίζουν» τέλεια μεταξύ τους και «συνεργάζονται» με την γραμμή ρεύματος μεταδίδοντας το σήμα Internet μέσα από τοίχους και ταβάνια σε όλο το σπίτι. Αποκλειστικές τεχνολογίες της devolo, όπως η range+ και η WiFi move δίνουν σημαντικά πλεονεκτήματα στους προσαρμογείς σε σύγκριση με συμβατικούς powerline προσαρμογείς, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στο εύρος κάλυψης και στην τέλεια απόδοση.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις. Όποιος λοιπόν έχει δοκιμάσει τους προσαρμογείς devolo μία φορά, ξέρει ότι ξεχωρίζουν τόσο στην ταχύτητα όσο και στη σταθερά κορυφαία απόδοση τους. Τα αποτελέσματα αυτά διαφαίνονται ξεκάθαρα και από τις στατιστικές που είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές: Εύρος ζώνης έως και 1.200 Mbps μέσω της γραμμής ρεύματος και κάλυψη έως 400 μέτρα. Επιπλέον, το ταχύτατο πρότυπο WiFi ac και πολλά κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αλλά και μοναδικές τεχνολογίες διακρίνουν τον κορυφαίο προσαρμογέα devolo dLAN® 1200+ WiFi ac.

Οι devolo adapters, είναι άμεσα διαθέσιμοι σε όλα τα καταστήματα όπου πωλούνται τα προϊόντα devolo (http://www.devolo.com/gr/Where-to-Buy). Το μοντέλο «εκκίνησης» dLAN® 500 WiFi Starter Kit Powerline ξεκινά από στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 99,90 ευρώ και καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας, διάρκειας τριών ετών.