Δελτία τύπου

Επιχείρηση / 25.11.2014

Το WiFi κάνει Χριστούγεννα! Η devolo προσφέρει το καλύτερο τεχνολογικό δώρο για ασύρματο οικιακό δίκτυο

devolo

Χριστούγεννα, η γιορτή της αγάπης και των δώρων. Τα ηλεκτρονικά προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας παραμένουν πάντα τα πιο δημοφιλή δώρα για τους άνδρες. Όλο και περισσότεροι επιλέγουν ως δώρο, συσκευές με γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο ασύρματο οικιακό δίκτυο. Είτε πρόκειται για tablet, Smart TV, ή κονσόλα παιχνιδιών, σχεδόν όλα τα τεχνολογικά προϊόντα απαιτούν μια ασύρματη σύνδεση στο οικιακό δίκτυο. Η devolo προτείνει για όλα αυτά, το τέλειο συμπληρωματικό δώρο, αφού με τους ασύρματους προσαρμογείς devolo, μπορείτε να έχετε την καλύτερη σύνδεση στο Internet σε κάθε χώρο του σπιτιού. Πρόκειται για το ιδανικό συμπληρωματικό δώρο για κάθε σύγχρονη τεχνολογική συσκευή οικιακής ψυχαγωγίας και φυσικά, για όλες τις άλλες ασύρματες συσκευές που υπάρχουν μέσα στο σπίτι. Ένα είναι σίγουρο: Το WiFi κάνει Χριστούγεννα!

Όλο και περισσότερα τεχνολογικά δώρα απαιτούν WiFi

Smartphones, κονσόλες παιχνιδιών, smart TVs, tablets, laptops κ.α., η λίστα των τεχνολογικών δώρων είναι πολύ μεγάλη τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και αν τα διάφορα τεχνολογικά gadgets που χαρίζουμε ή λαμβάνουμε ως δώρα κατά τη διάρκεια των γιορτών είναι διαφορετικά, όλα απαιτούν μία σταθερή ασύρματη σύνδεση σε όποιο χώρο του σπιτιού και αν χρησιμοποιούνται. Τα νέα ασύρματα προϊόντα της devolo, δίνουν την τέλεια σύνδεση σε κάθε χώρο του ασύρματου οικιακού δικτύου. Οι συμπαγείς λύσεις της devolo, παρέχουν σημεία πρόσβασης στο ασύρματο οικιακό δίκτυο, εκεί ακριβώς όπου χρειάζονται.

Το καλύτερο WiFi προέρχεται από την πρίζα

Η μετάδοση δεδομένων μεταξύ του router και των ασύρματων προσαρμογέων devolo πραγματοποιείται μέσω της τεχνολογίας dLAN® Powerline. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιείται το δίκτυο ηλεκτροδότησης σαν ένα μακρύ καλώδιο δικτύου, το οποίο μεταδίδει την καλύτερη ποιότητα σύνδεσης στο Internet σε κάθε πρίζα. Ο χρήστης, χρειάζεται απλά να συνδέσει τον προσαρμογέα WiFi για να πάρει το ασύρματο δίκτυο σε όλο το σπίτι στην καλύτερη δυνατή ποιότητα!

Το περίπλοκο ανήκει στο παρελθόν: Ρυθμίσεις WiFi με το πάτημα ενός κουμπιού

Τα διάφορα μοντέλα ασύρματων προσαρμογέων devolo, μπορούν απλά να προστεθούν στο υπάρχον ασύρματο οικιακό δίκτυο, αφού η εγκατάσταση και λειτουργία τους πραγματοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς περίπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες διαμόρφωσης! Ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο εύκολο να εγκατασταθεί η τέλεια λήψη ασύρματης σύνδεσης εκεί ακριβώς που χρειάζεται.

Τρεις ασύρματοι προσαρμογείς devolo για ιδανικό ξεκίνημα

Η devolo προσφέρει απλή ασύρματη σύνδεση απευθείας από την πρίζα ρεύματος με τρία διαφορετικά μοντέλα: Ο προσαρμογέας dLAN® 500 WiFi είναι ένα ιδιαίτερα συμπαγές σημείο πρόσβασης, αφού εκτός από τη σύνδεση με όλες τις διαθέσιμες ασύρματες συσκευές, παρέχει επίσης μια θύρα LAN για ενσύρματες συσκευές. Ο dLAN® 500 AV Wireless+ ενσωματώνει ηλεκτρική πρίζα (έτσι ώστε να μη χάνεται καμία ηλεκτρική πρίζα) με ασφάλεια για παιδιά και τρεις ακόμη θύρες LAN. Ο dLAN® 1200+ WiFi ac προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία: Με το ταχύτερο ασύρματο πρότυπο WiFi ac, μπορείτε να σερφάρετε με ταχύτητες έως 1200 Mbps κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Όλοι οι προσαρμογείς είναι πλήρως συμβατοί μεταξύ τους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μαζί, αν είναι απαραίτητο.

Το πιο έξυπνο και χρήσιμο δώρα για τα Χριστούγεννα!

Οι προσαρμογείς devolo dLAN® 500 WiFi, dLAN® 500 AV Wireless+ και dLAN® 1200+ WiFi ac, μπορούν να αποτελέσουν το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο και να είστε σίγουροι ότι όλα τα υπόλοιπα τεχνολογικά δώρα θα βρουν το τέλειο ταίρι τους.