Δελτία τύπου

ιδιώτες πελάτες / 02.11.2010

Vianect® AIR TV: η νέα διάσταση για τα notebook και τα netbook, δείτε στην τηλεόρασή σας εικόνες, βίντεο και ήχο από τον υπολογιστή σας, χωρίς καλώδια

devolo

Οι πελάτες σας θα κατενθουσιαστούν με το νέο devolo. Γιατί το Vianect® AIR TV προσφέρει μία απλή και άνετη λύση για να μπορέσετε να φέρετε σε μία μεγάλη οθόνη, όπως για παράδειγμα μία τηλεόραση επίπεδης οθόνης ή σε έναν προβολέα, αρχεία multimedia ποιότητας HD που βρίσκονται στον υπολογιστή σας.

Η προβολή βίντεο HD, κλιπ του YouTube, φωτογραφιών από τις διακοπές, καθώς και περιεχομένου από το Διαδίκτυο μετατρέπεται σε κοινή εμπειρία μπροστά στην μεγάλη τηλεόραση.

Και θέλετε να μάθετε το καλύτερο; Δεν χρειάζεστε κανένα άλλο καλώδιο. Γιατί το Vianect® AIR TV βασίζεται στο Wireless USB, μία ασύρματη παραλλαγή του γνωστού πρότυπου USB. Όπως και για όλα τα προϊόντα devolo, η εγκατάσταση είναι απλή κι εύκολη: βάλτε το Wireless USB stick στον υπολογιστή και συνδέστε τον σταθμό δέκτη μέσω HDMI ή D-Sub RGB με την οθόνη σας. Αυτό αρκεί - οι πελάτες σας τώρα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τηλεόραση ή τον προβολέα ως μία δεύτερη μεγάλη οθόνη.

Και φυσικά τα devolo έρχονται με εγγύηση 3 ετών - για όλα τα προϊόντα devolo.